piktas (buvo?)

piktas (buvo?)

matiau kazkada man rodos prie akropolio

fotkinta su nokia 3310 Gerai

Blogai

cia ne banginio? Nekaltas kur dar turi karavana a4 ir tokia tiuninguota askona Nekaltas

aaa jo Taip banginio Taip

Kažkokia Ascona yra kur pučia visus. Gerai

triukst ar kaip jo nikas Nekaltas

ple kokia nesamonė Blogai Cha cha martini ant šono Cha cha

Martinio kluba gal reklamuoja…

a daviau leidima fotkint? Piktas Cha cha

kokia nesamone,ycpros? tam paciam kieme dar mano a4 ir bratkos omega stovi,abi su martinio reklamom

martinio lipdukas čia mažiausia blogybė automašinoje Juokiasi Taip

man dalampacki ka galvoja apie mano masinas,sita ascona buvo pirkta su tikslu palakstyti,pasikraut adrenalino,ne vienam sumaheriui si senute nuosi nusluoste Mirkt beje,vienoj fotkej kaip tik ir matos manoji bulka

pucia ji ar nepucia,bet vistiek atrodo tragiskai… juk jau 21 amzius, senai is mados isejo tokie tiuningai Cha cha

zinau,kad praejo,bet ir pats pirkau pries 2 metus,o kiek dar pries tai kitas savinkas turejo… svarbu gerai vaziuoja,negenda ir puiku Mirkt

dar visai nieko, tiurlinginiai golpai buna baisiau…

Šalia gyvenu ir niekad neužmačiau…martinio lipdukai tai dažnas reiškinys uostamiestyje Cha cha o kokia nauda iš to? už dyka įeit gali į kluba?

gi ble pamirsau vopse trūshka to ko prasei Cha cha nuo interneto biski atitrukes buvau, pameginsiu susaudyt, tik draugeli reik pagaut kontaktui paimt, o tai tas emigraves, sunkei pagaut Cha cha

majamis, pizzaland picos reklama uzsiklijuok ant masinos, i savaite po pica haliavo gausi Cha cha