Pikta bobute :D

Pikta bobute :smiley:

Nepamenu ar buvo jau Šypsena

ant kokios masinos cia taip uzkiso?

Pagrasink, kad cia jos paskutinis laiskas ir paklausk ar turi kopija anukams, kad prisimintu pikta bobute geruoju? Juokiasi

drasiai vienok - bobute is ketvirto auksto, bet sprendziant is kompiuterinio rastingumo bobute cia nekvepia, matyt ir ne is ketvirto auksto…

Cha cha Cha cha Cha cha Cha chabobute kompu moka naudotis Cha cha Cha cha

cha.lt Gerai

sprendziant is visko tai cia nepatenkinta namo gyventoja kurios langai yra prie pat laiptines, ir vadyla sios masinos stato jai po langais, beto masyna kokia nors super duper tuningine su tukstanciu asilu po kapotu…

speju be glusako

neblogas Gerai

5+ už tekstą Cha cha Kietas Gerai

Gerai įmeskit foto kai bus vazonai ant kapoto Juokiasi

pries pora men dienos metu, lankiausi vienoje istaigoje(del objektyvumo nerasysiu kur) ir suveike mano signos peidzeris,per langa ziuriu, bicas dureles atsiveres traukia kaskoki daikta is savo masinos.galvoju,nu gal taip nuo dureliu uzdarymo suveike. nusielidziu po 10 min,prieinu prie masinos - bl Kanda nuo duru atidarymo net dazai pasilike Piktaso laiko nera turiu i pajury lekti, tai as tam *kekšė*i parasiau rasteli nemandagu ir uzkisau uz valytuvo,o duris su raktu pagrazinau

As irgi esu pagrazines viena vojedzeri Cha cha Labai jau naglai statydavo ant takucio, ne taip kad butu puse masinos ar pan., bet visu plotu uzvaziuodavo, tai viena vakara eidamas is garazo, pasiemiau rakta nuo garazo ir per visa sona praejau. Daugiau lyg ir nestato Šypsena

Tokį panašų raštelį ir aš gavau, tik statydavau prie namo esančioje aikštelėje. Bobutėm nepatiko, kad aikštelė šalia langų ir sugalvojo, kad niekas neturi mašinų aikštelėje satyti. Tai pasakiau bobutei, kad jei mašinai kas nutiks, žinosiu kur policiją siūst. Dar po to rašė, bet nieko nepadarė.

maladec varykit taip ir toliau su raktais per sona, *kekšė* dalbajobai. aisku statyti per viduri nedera, bet man kai praejo per bagazine su raktu tai nu i nx supykes esu, pagauciau tai nu nx net nezinau.