Pigus komplektas
stalvirsis vokiskas,drozle austriska,vienas stalcisu blumas,dziovykla,kargo krepsys,laksluosciu laikiklis,lankstai paprasti,amortikai duiniai. padare stala tokio pat stalvirsio uz paveluota laika,velavo 2sav. kaina 4400lt kas ko teirausis suteiksiu info
o kodel cia taip mirgu-marga?
taip norejau taip ir padare
visai nieko… Tik as niekad nedaryciau kampines kriaukles
visi renkas kaip jam patogiau
man kaitlentė nelabai. man ant tokios gaminti nepatogu bet šiaip nieko.
tai ok, 4,4klt tik uz virtuve, o kur baras (pusbaris)? nepagalvoji kad Siauliuose viska uzsakinejai? kur darbo jega pigesne p.s. maniskes neprisiviliotum su tokia virtuves spalvu gama
visu pirma vyras kam namuose? ar kaip as virtuveja mazai laiko praleidziu,todel buvo viskas derinta su savaja
siaip tas pusbaris nieko *bliamba*no,pas mus darbas pigesnis
pridek 1500 uz bara ir gauni visus 5900 kur cia pas tave pigiai? stalvirsiai tai
na man sis soverigno variantas labiau tinka,nes maciau gyvai,o maroh nemates,tai sprendziu pagal “gyvai vs foto” markoh>nuo kada vyrai moteris vylioja su baldais? nors ka as cia sneku ubagsss,kai pas amne baldai uz 1,5klt 3m ilgio…gaminti pries 3metus
ir kolkas tenkinantis poreikius
apie gamą mes jau nešnekam. man sunku būtų tokie virtuvėje gamint. galvą suskaustų o dėl baro tai teisūs tie, kurie sako kad jis brangiai kainuoja. tikrai nepigiai. vien ten ta furnitūra kiek
na mano 6 m. 2,8 aukščio su daaaaug spintelių kainavo 4 su su biškiu
prieš 3 metus
to dr002>del markoh virtuves nuotraukom neperteiksi, gyvai atrodo geriau to sovereign> del baro po sunkios darbo dienos vakare atsisesti isgert bokala alaus
patikek
as del baro nieko nesakau as stala stiklini su keturiom kedem pasiemiau. baras pas mane lankomas ten kur reikia bet ne namie kas liecia del parasytos 1500lt uz bara tai as patyliu. stumdoma sistema uzsakiau tenai pat,sia savaite turetu jau montuoti,tai 195x250x60 1750lt su surinkimu ir kitu meslu
prieikim prie to kad siauliuose kainos pigesnes,nors yra firmu plesikiu
geriau pasidomek kiek paprasciausias baras kainuoja kalbant apie Vilniaus miesta, makaule labai arti tiesos pasake taip kad turim panasia kaina, kaip tokiuose Siauliuose ar nebusi pats permokejes, taigi, priekim prie to, kad ispusta ilga bereikalinga diskusija ‘kieno ilgesnis’
diskusija cia paprasta,tu sumokejai daug as sumokejau maziau. pas mus pigiau pas jus brangiau
mokek kiek nori, jei skonio nera niekas nepades
jo skonio jai nera niekas nepades
na virtuvike nieko, uz gera kaina, tik kriaukle kampine galejo buti ir tie dryziai tai labai jau aki rezia, manau bent jau horizontaliai tekstura reikejo pasirinkti, beje kam tas laiptas kampe? ar ten stalvirsis nevientisaas ar cia del ko? o seip tai nebrangia firma susirades - dirba garaziniu kainom
pigumo sumetimais tas laiptelis padarytas