pigiena
kiborgs pas mus SUV expertas, palaukime jo nuomonės
kokios ju kainos?
siaip pastebejas esu kad is italijos gerokai pigesnes masinos… jei pigus variantas, tai dazniausiai is italijos… tik kazin kaip stovis italija vs germany.
variklis tokiai bandūrai sakyčiau dusulys
Gal del to kad reno motoruj jau tie 200kkm senai fyzdec, be kozos, nuvi, padangos plikos, kebulas ne idealus, komplektacija kaip ir spalva irgi nekazka
O KAS CIA PIGAUS… pigiausia komplektacYja… maisas…ir dar mechanas… na o variklis warguoliu warguolis
Turiu draugu kas varo is prancuzu ir sako siule kelias is italu, jamem, daugiau vengsim imt, nes nu.**** tas masina tai ne vaikiskai, o spida ant tiek atsuka, kad sako uzkniso jau i prieki sukinet
Baisi ta buda galia
gal sinot koki puslapi italiska su masinom devetem? kokio analogo kaip autoplius italisko
Manjakas > hatersgoingtohate.com/wp-content/uploads/2010/07/haters-gon na-hate-monkey-flipping-the-bird.jpg
wahaha
O siap tai nera ko stebetis… visa is visu pusiu apibrozdinta. Salions apfalints ir tikrai ne koks… Nu darbinis arklys… pavaryts normaliai… atitinkamai ir kaina
darius, nesizaidzia tiek italai ir kiti europieciai mobile.de scout24 ar koks ten buna ir viskas Mrc fc04.deviantart.net/fs18/f/2007/223/d/5/No_Shit_by_AppleJoan.jp g
variklis dusulys, tokiam reikia v12, ar bent v10
todel tokiu ir neperka normalus bichai… ima x5 ar touareg su normaliais galingais motorais… mano tevui ir tokio pvz uztektu per akis…
tai pagal tave tavo tėvas yra ne normalus bičas taip išeina.
nera jis nei labai sunkus nei ka… lyginant su kitais SUV’ais… tiesiog jau toks isejes… motoras silpnutis sitas… ir taip jau gaunas… visa laime kad dar atsijungia 4wd… tia dar vasaros metu… nors kakzokia jekanomija galima isspaust… iki 12l… ziema normaliai vaiuzojant 15-16 valgo net nezaksedamas … kazkada domejausi as tokiu… man priekis ju labai labai neblogai… galas tragedija
bet benzininis 4.0 litrinis jau jau judet galima… uzdujinus
daznai tokiuose ir komplektacija jau padoresne. oda… navi, aftomatas
o kaip gi i laukus vaziuot be navi ir odos