Pigiausias mobilus su Bluetooth

Pigiausias mobilus su Bluetooth

Sveiki, koks mobilus pigiausias su Bluetoot (greitas gprs’as butu irgi neproshali Šypsena
nei spalvotas ekranas nei polifonkes nebutina

ericsson t39Mirkt

nike tiesa, bet dar pigesnis tik didesnis ir siaip geresnis yra ericsson r520m, pats turiu jau puse metu ir dziaugiuos, aisku nei poly melodiju, nei spalvoto ekrano ner,bluetooth yra, GPRS normaliai veikia,zodziu darbinis mob., kuris atlieka daug daug geru funkciju, beje nera zaislinis ir ka pazistu visi ji giria uz patvaruma, man krito ant cemento, tai tik pora ibrezimuŠypsena

aciu. perskaiciau abieju aprashymus… abu tiktu Šypsena bet kainos… skelbimuose ju praktishkai ner Liūdnas viena radau:
ERICSSON r520m—320 LT
bet…
ERICSSON t68i.—350 LT

tai ar verta ?

ne klystat ok pigiausias bet geriausias manau 6310/6310i Mirkt

abejoju,visai neseniai omnio skelbimuose maciau ericssona t39 kazkur uz 200-220lt

tai gal nori mano uz kazkiek litu? devetas r520m? jei ka - rasyk privaciai

Nokijų 63 Bluetoothas tai praktiškai tik laisvoms rankoms ir skirtas…

Imciau SE t68i apie 250 litu ir nupirkes o siaip taip ir patvarus dizainas normaliai ir t.t…

as sawo r520m paemiau uz 300lt nauja su metine garantija pries puse metu. Biteje uzsilikes buwo, tai as patenkintas, ir tas r520m turi zadintuva kieta-uztenka ranka mostelt virs jo ir jis issijungiaŠypsena tas man labai patiko, aisku issjungia 5min, tipo snaudimasŠypsena

totali nesamone kad 320lt, paiekok bent deveto, nes biski daug praso, as sawo galiu uz kokiu 2 savaiciu uz 220lt parduot su garantija puses metu, deze, papildoma baterija, dokumentai, visas komplektas, puikiai veikiaŠypsena

ERICSSON t68i
Tik tiek kas seniena…

t68i naujesnis jei ka uz t39m ir uz r520m, tik kiek as zinau tai r520m dar neturi to letumo kuri turi velesni ericsson ir sony ericsson mobŠypsena bent jau as nepastebejau

Siūlau pasirinkti Nokia 6310/6310i Gerai. Pats geriausias iš nespalvotų programų.

2 Domas, nežinai, nesakyk, aš šią Nokiją (6310i) buvau prijungęs kaip modemą prie kompo per Bluetooth, ir viskas normaliai Gerai

Nu as nesuprantu, ko jums reikia, kokio greicio is telefono, pas mane t68i ir niekada man netrukdo jo letumas, ir nevelio jis neletas, normaliai veikia, aisku meniu neveikia taip kaip ant tarkim 3310, bet tai ir meniu nepalyginamas, bent jau man tai maziausias trukumas tas tipo letas meniu.

6310 siaip tai tikrai brangesnis uz r520m ar t39m, o kad Nokiu bluetooth daznai puliuoja tai daznai girdziu, sako jie ten kazko nedadarydawo ant senesniu modeliuŠypsena o r520m pabandziau puikiai veikia, gywenk ir zwenkŠypsena

T68i visai neblogas ir bt yra ir ekranas spalvotas ir jis tikrai geriasnis uz ta jusu 6310i!

Shiaip pradzioje galvojau kad man tos mobilkos reikia tik su kaip modemo delniniam kompui, bet kai pasiziuri… kad kaina senos "plytos" nelabai skiriasi nuo seno spalvoto 68i tai pasirinkimas darosi sudetingesnis…

Erikas T39m