pietus
kas se?
što imiela,to slažyla.ech studentavimas
viskas cia labai OK toks maistas , tik abejoju, ar Syza darzoves pati gamino, greiciausiai cia saldytu darzoviu rinkinys.
nakciubledziukai, o tu jau tu darzoviu augintojas ar saldytos ar maximkej ale sviezios pirktos, koks gi skirtumas?
nu ne, as ne augintojas, bet as sliauziotojas po visokiausius turgelius, ir svieziu pirkejas. nu zirneliai sitose saldytose tragiski, morkos ir nezinia kokios
, va su sparagais db sunkiau. brokoliai sutrupinti. jie man pvz skanesni stambiau pjaustyti virti.
nu ok, nebepezesiu.
Cia ryziai su trupucio kario, austriu padazu, soja. Zirneliai ir svogunai naminiai, visa kita is pokelio.
Shiwa, pagaliau servetele zmoniska isigyjai, maladec
Bet apdrabstyta visa, tokia kovine.
***** cia ne servetele.
staltiese? , vistiek geriau nei semkes celofanines
Ale bambukinis kilimelis ir tiek.
Syza dar meluot nemoka. Pradzioj galvojau cia mano kompo ekranas demetas- pasirodo ne.
pas mane serveteles irgi kovines, bet as taip uztaikau nufotkint, kad tu demiu nesimato, o Syzai dar neiseina taip.
CSI *bliamba*.
nakciau, buk gailestingesnis moterims
ne nu tiesiog kavos puodelius maisytu ant padekliuku, nedetu puodu, ir pries dedama lentute pjaustytu lasiniams, patrauktu tas serveteles, ir nebutu tu ikalciu. daugiau kolkas izvalgu nebus, nes demes persidengia su kompo ekrano demem.
tai pirma pats apsikuopk
as brodiaga, man tikejimas neleidzia.
Nepjaustau ant sito kakiaus nieko.
nu nafig. OK, tada tuo diskusija ir baigiam, is kur ten tos demes, ir ka tu ten darai.