Pietu Norvegijos saida
Kolkas didziausia, is akies apie 2 kg
KUR CIA
Stavanger
cia ne saida o lyr .saidos morda kitoniska.ir pas saidas dryzis soninis eina nuo galvos tiesus per visa sona o pas lyr toks kaip cia
taip biski sumaisiau
Jo lyra , esu nemazai ju pagaves Arendal mieste, labai skani zuvis
Baigiu apsikakot as nuo ju duokit man lietuvisku zuvu, maumu ar tai stintu padubasint
kurioj vietoj gaudai?
Tos slikstynes neimanoma nepagaut,Norges sasas ,Cia aoie saida
xpertai pasakykit man, gaudziau norgej zuvi , vietiniai sake sei , sei . Nu 10+ kg tokios buvo . Juodos , skrandziai nesaude, is 130-150 metru ejo. Veiksmas netoli Tromso. Biski sita foto panasi , bet sia kilkuviene kazkokia
nu pas mane tai ju sunkokai pasigauna, ypac nors kiek didesniu, uztatpleksniu netruksta
saidu mesa nevienoda t.y prie odos tamsi ir svieseja i vidu panasiai kaip skumbres ne skoniu o struktura.lyro mesa svariai baltutele.abi zuvys
Auga jos nemazos kanibales,mesa sausa bandziau rukyti sepsau nepatiko Prie gamyklu ganosi didziuleis tuntais +10 irgi pasigauna.Sporta
nh nesamones sneket? saida cia tik yra dvi rusys: Coalfish : fonn-egersund.no/coal-fish.jpgPollock : chartingnature.com/img%5Cfish%5C2380-pollock.jpg
Coalfish panasi tikrai, ir jokiose gamyklose jos nedirba. Fiordu gale stovi , ties isejimu i jura
‘saithe’ (latin ‘Pollachius virens’), whereas ‘pollock’ is translated ‘lyr’ (latin: ‘Polaccius pollachius’) Be jusu issiaiskinau , tiesa vycia’niner uzvede gerai Size / Weight / Age Max length : 130 cm common length ,max. published weight: 32.0 kg; max. reported age: 25 years Mailius saida kaip sitas foto auga priekrantes zonoj
Vycia teisus - saidos cia .
keistuoliai jūs keistuoliai įdeda nesąmonę ir visą vakarą ginčijasi kaip piemenys