Pietu Norvegijos saida

Pietu Norvegijos saida

Kolkas didziausia, is akies apie 2 kg Šypsena

KUR CIA

Stavanger

cia ne saida o lyr .saidos morda kitoniska.ir pas saidas dryzis soninis eina nuo galvos tiesus per visa sona o pas lyr toks kaip cia

taip Šypsena biski sumaisiau

Jo lyra Taip, esu nemazai ju pagaves Arendal mieste, labai skani zuvis Gerai

Baigiu apsikakot as nuo ju Cha cha duokit man lietuvisku zuvu, maumu ar tai stintu padubasint Užsispyręs

kurioj vietoj gaudai?

Tos slikstynes neimanoma nepagaut,Norges sasas Apsvaigęs,Cia aoie saida

xpertai pasakykit man, gaudziau norgej zuvi , vietiniai sake sei , sei . Nu 10+ kg tokios buvo . Juodos , skrandziai nesaude, is 130-150 metru ejo. Veiksmas netoli Tromso. Biski sita foto panasi , bet sia kilkuviene kazkokia Veee

nu pas mane tai ju sunkokai pasigauna, ypac nors kiek didesniu, uztatpleksniu netruksta Šypsena

saidu mesa nevienoda t.y prie odos tamsi ir svieseja i vidu panasiai kaip skumbres ne skoniu o struktura.lyro mesa svariai baltutele.abi zuvys Gerai Niam niam

Auga jos nemazos kanibales,mesa sausa bandziau rukyti sepsau nepatiko NePrie gamyklu ganosi didziuleis tuntais +10 irgi pasigauna.Sporta Skaitau

nh nesamones sneket? saida cia tik yra dvi rusys: Coalfish : fonn-egersund.no/coal-fish.jpgPollock : chartingnature.com/img%5Cfish%5C2380-pollock.jpg

Coalfish panasi tikrai, ir jokiose gamyklose jos nedirba. Fiordu gale stovi , ties isejimu i jura

‘saithe’ (latin ‘Pollachius virens’), whereas ‘pollock’ is translated ‘lyr’ (latin: ‘Polaccius pollachius’) Be jusu issiaiskinau Špyga, tiesa vycia’niner uzvede gerai Size / Weight / Age Max length : 130 cm common length ,max. published weight: 32.0 kg; max. reported age: 25 years Mailius saida kaip sitas foto auga priekrantes zonoj

vo kur saida img264.imageshack.us/i/ssl25830.jpg/ Liežuvis Juokiasi

Vycia teisus - saidos cia .

keistuoliai jūs keistuoliai įdeda nesąmonę ir visą vakarą ginčijasi kaip piemenys Nežinau