piesinys!

piesinys!

kaip cia daba suprast?

as klausiu Piktas

Nezinau, istryne kazkas Šypsena

šitos nieks netrins, barojas Cha cha

Tikiuosi Šypsena

Ri_Tute, sakau vat…man…kaip labai nusipelniusiam tavo darbu kritikui…gal savo foto pavarytum? Cha cha

Jau nusipelnei tai tikrai, bet tik ne tokiu dalyku Cha cha tai kad yra mano profilyje, manau uztenka Šypsena

kiti ir nesukritikave mato tiek pat…neteisybe cia! skusiuos kur nors Piktas

gali man skustis Juokiasi

Man truksta bendravimo. padarykit meeta koki Cha cha

Idomu ka padarysi Šypsena istrinsi mano anketa? Cha cha

Domo-Kun, aplinkiniai su tavim nebendrauja? Jei nori meeto, pirmiausia eik nuo kompiuterio Cha cha

bus tu meetu, tik laiko reik tureti pakankamai… Mirkt Siuo metu sunkoka sutarti su “dede laisvas LAIKAS” Cha cha

Beje, arka tokia didele atrodo, nes ten yra dalis rato ir jie susilieja i juoduma Mirkt

Tikrai gražu Gerai

taigi visu audziu arkos dideles, kaip gi paves bulviu maisa su runkeliais Juokiasi laukais reik pravaziuot.

bet jei i fiata ikrautume bulviu maisa ir runkeliu, tai dar dzin kad jis jau nebepaves nieko, taciau verte bus dvigubai didesne Cha cha

coolas7, kiekvienam savas grozis, o kas tau nepatinka, nebutina cia taip sklaidytis Šypsena grazus fiatas (su vairu desineje), kazin ar jis cia Lietuvoj fotkintas, ar paimta nuotrauka is neto? Nekaltas

Pastabumas geras Juokiasi pasakyciau dabar net negraziai, bet kaip moderas negaliu Cha cha