Piesineliai ant sasiuviniu…
oj megstu papaisaliot, bet i paskutiny sasiuvinio lapa …o ten visko pilna ir trikampeliu, ir raideliu , ir parasu, ir neaiskios kilmes snukeliu.
Yra reiksmes pasamones piesineliu, daug ka galima pasakyti apie zmogu
Ar daznai patys grazinate sasiuviniu virselius ir parastes?
man labaij patynka piesti sasiuviniuose pripiesiu visko
tik mokytojams nelabaij patynka
taij kad nepamatytu turiu isplesti ta lapa
po to visi ir stebisi kodel mano sasiuvinys tox plonasdazniausiai ji sudaro 4-8 lapaij
oi piesiu dar ir kaip visoki tai bruda
kartais langelius uztusuoju, kartais koki mauma nupiesiu
zinoma! ypac per Civilizaciju paskaita…turiu ir destytoja nusipiesus kaip du vandens lasus panasu
Visu sasiuviniu gale yra mano meno
blin, nera man laiko kada piesht sasiuviniu gale, kaip jus jo randat?
O ka daugiau per pamokas daryt?..
Patarimas visiem mokykites o nepaishykite piesinuku sasiuviniuose ir mokytojai i jus geriau ziures
Oi peisiu ir parastese ir paskutiniam lape, o mokytojai po to …, bet nieko as vistiek piesiu
yapc kai buna kokia nuobodi pamoka…
Piesiu ir rasau viska kas tik sauna i galva…aisku tik ne apie ta pamoka
Ir siaip kiti megsta ka nors papaisaliot…fizikos sasiuvini tai galas niu kokie 3psl. -klasiokai raso palinkejimus dar ka nors…kas tik sauna i galva ir viskas skirta MAN
Niu va…
i anglu sasvini pripausau i kitus nelabai speju, va tik matekos tai gale juodrastis tai ten kartais ir speju kokia nesamone pavaryt, bet siaip nepesistengiu
O jus grafity nupieskit tada mokytojai da ir pagirs. Karta reikejo parasyti zodi meile o as grafity padariau tai per visa klase perejo ir kiti uzsimane sasiuvinio gale tureti toki zodeli buvo prasimu ir mokytojai patiko.
per lietuviu kalbos pamoka … mokytojas toks nuobodus … o per kytas pamokas taj yra ka vejkt … na dar per rusu yra laiko papaisyt
niu daugumas per pamokas mokosi… taj gal mokytis?
O as megstu paisaliot ant sasiuvimiu virseliu. Paisau ir i paskutinius lapus, o paisau tai daug ka, viska kas tik uzplaukia: trikampius, veidelius, pajuri, medzius, lapus, geles ir visokias neaiskias figuras…
Paisalioju daug ir daznai nes per daugeli pamoku nera ka veikti. Paisau viska kas tik sauna i galva dazniausiai tai atsisuka koks klasiokas i mane ir sako: Nupesk man koki grafiti. O sasiuviniai tai jau nelabai ir stori
Teip, ypac istorijos ir matieka… O usiai tai anglu… .Visi pratybose nupiesti zmoguciai yra pakeisti i kitos lyties ar siaip kokius nesveikus (O kartais ir sveikus, dar visai neseniai is tokio storo dainininko padariau kauboju kliosinem kelnem )Istorijos tai per kelis psl skruzdelyciu prstampavau (is kazko pasiskolinau toki flomasteri kur piesinukus deda
), tai mokytojas sako "is kur cia skruzdes" sakau: "istorijos kabe prisigaudziau". Bet dazniausiai kai nieko nedarom per isto, tai plepam, nes klase mokytojo neklauso, tai mes greit kl atsakom ir plepam plepam plepam
O matiekos tai visada koki zmogiuka nusipiesiu paratej
Kad linxmiau gyvent
Pas mane tai sasiuvinio tokio nera, kad gale nieko pripaisyta nebutu. Visokiu nesamoniu ten gali rasti. Rusu sasiuvinys tai nuo galo daugiau pripiesta nei nuo priekio prirasyta.
Pieshdavau mashinytes ir laivus zaisdavau…