Piesineliai ant sasiuviniu...

Piesineliai ant sasiuviniu…

oj megstu papaisaliot, bet i paskutiny sasiuvinio lapa Cha cha …o ten visko pilna ir trikampeliu, ir raideliu , ir parasu, ir neaiskios kilmes snukeliu. Cha cha
Yra reiksmes pasamones piesineliu, daug ka galima pasakyti apie zmogu Šypsena

Ar daznai patys grazinate sasiuviniu virselius ir parastes?

man labaij patynka piesti sasiuviniuoseTaipCha cha pripiesiu viskoLiežuvistik mokytojams nelabaij patynkaNetaij kad nepamatytu turiu isplesti ta lapaLiežuvis
po to visi ir stebisi kodel mano sasiuvinys tox plonasGražidazniausiai ji sudaro 4-8 lapaijGraži

oi piesiu dar ir kaip visoki tai bruda Šypsena
kartais langelius uztusuoju, kartais koki mauma nupiesiu Cha cha

zinoma! ypac per Civilizaciju paskaita…turiu ir destytoja nusipiesus kaip du vandens lasus panasuCha cha

Visu sasiuviniu gale yra mano menoCha cha

blin, nera man laiko kada piesht sasiuviniu gale, kaip jus jo randat?

O ka daugiau per pamokas daryt?..Aš nekaltas

Patarimas visiem mokykites o nepaishykite piesinuku sasiuviniuose ir mokytojai i jus geriau ziures Šypsena

Oi peisiu ir parastese ir paskutiniam lape, o mokytojai po to Piktas …, bet nieko as vistiek piesiuTaip yapc kai buna kokia nuobodi pamoka…Šypsena Piesiu ir rasau viska kas tik sauna i galva…aisku tik ne apie ta pamokaLiežuvis Mirkt Cha cha Ir siaip kiti megsta ka nors papaisaliot…fizikos sasiuvini tai galas niu kokie 3psl. -klasiokai raso palinkejimus dar ka nors…kas tik sauna i galva ir viskas skirta MANTaip Mirkt Niu va…Šypsena

i anglu sasvini pripausau i kitus nelabai speju, va tik matekos tai gale juodrastis tai ten kartais ir speju kokia nesamone pavaryt, bet siaip nepesistengiu

O jus grafity nupieskit tada mokytojai da ir pagirs. Karta reikejo parasyti zodi meile o as grafity padariau tai per visa klase perejo ir kiti uzsimane sasiuvinio gale tureti toki zodeli buvo prasimu ir mokytojai patiko.

per lietuviu kalbos pamoka … mokytojas toks nuobodus … Šypsena o per kytas pamokas taj yra ka vejkt … na dar per rusu yra laiko papaisyt Mirkt

niu daugumas per pamokas mokosi… taj gal mokytis? Liežuvis

O as megstu paisaliot ant sasiuvimiu virseliu. Paisau ir i paskutinius lapus, o paisau tai daug ka, viska kas tik uzplaukia: trikampius, veidelius, pajuri, medzius, lapus, geles ir visokias neaiskias figuras… ŠypsenaAš nekaltas

Paisalioju daug ir daznai nes per daugeli pamoku nera ka veikti. Paisau viska kas tik sauna i galva dazniausiai tai atsisuka koks klasiokas i mane ir sako: Nupesk man koki grafiti. O sasiuviniai tai jau nelabai ir storiŠypsena

Teip, ypac istorijos ir matieka… O usiai tai anglu… .Visi pratybose nupiesti zmoguciai yra pakeisti i kitos lyties ar siaip kokius nesveikus (O kartais ir sveikus, dar visai neseniai is tokio storo dainininko padariau kauboju kliosinem kelnem Cha cha)Istorijos tai per kelis psl skruzdelyciu prstampavau (is kazko pasiskolinau toki flomasteri kur piesinukus deda Cha cha), tai mokytojas sako "is kur cia skruzdes" sakau: "istorijos kabe prisigaudziau". Bet dazniausiai kai nieko nedarom per isto, tai plepam, nes klase mokytojo neklauso, tai mes greit kl atsakom ir plepam plepam plepam ŠypsenaO matiekos tai visada koki zmogiuka nusipiesiu paratej Šypsena Kad linxmiau gyvent Cha cha

Pas mane tai sasiuvinio tokio nera, kad gale nieko pripaisyta nebutu. Visokiu nesamoniu ten gali rasti. Aš nekaltasAš nekaltas Rusu sasiuvinys tai nuo galo daugiau pripiesta nei nuo priekio prirasyta. TaipTaipTaipCha cha

Pieshdavau mashinytes ir laivus zaisdavau… Cha cha