Piešimas ant sienų

Piešimas ant sienų

Noriu ant jau lygiai nudažytos sienos kai ką nusipiešti.

Kylantys klausimai: iš ko darytis trafaretą, nes norisi, kad kai kurie elementai būtų vienodi? Ir kokius dažus naudoti? Nes teko bandyt su paprasčiausiais sienų dažais, bet kad ir kaip sausai piešiant, nutekėjimai praktiškai neišvengiami Ne. Gal yra kokie specialūs?

Būč dėkinga už patarimus Taip

Trafareta gali daryt is paprasciausio vatmano, o del dazu pasiklausk Mindze’s jis Siauliuose centre visas sienas ir paminklus "ishpuoshes"…

jo palik duris atrakintas ir tau pripeckiosCha cha

tik gaila, kad mano trobelė ne Šiauliuose Juokiasi

O jeigu man reikės apie 20 kartų panaudoti trafaretą, tai jis nepermirks? Paskui išsilies kraštai, I think Nekaltas

Tai daryk kelis, arba po pirmojo dazymo duok jam nudziut- pasidengs dazu plevele ir laikys kol nuo dazu storio neperlush.
Labas

Pažiūrėjau Mindzes asmenini puslapi, tai jis rimtas grafitioras, pagarba Mindzei. O aš turiu omeny vidinių sienų paišymą.

Jo labai rimtas ant paminklu ir tu isiamzina!Piktas

Skaityk ant dezes- tiksotropiniai dazai nenubega uztepus net labai storai. Jie grietines pavidalo, bet tepasi lengvai. Vienas malonumas dazyti Gerai Kaina tik truputi didesne, bet ji kompensuoja malonuma ir kokybe.

Gali pries tai laku nutept, bet tada dazai nubega Liūdnas

Dazu padengimui naudok voleli, dazai siek tiek skystesni nei grietine, nespausk ir nenubegs.

ačiū Gėlė tokių ir ieškosiu Taip

o beje, ar jie tinkami dažyti ant vandens pagrindu pagamintų dažų? Normaliai laikysis?

"Remacol" akrilaniniai dazai tinka ir ant popieros ir ant tinko vandeniniu pagrindu,o svarbiausia yra mazais kiekiais yvairiu spalvu