Piešimas ant sienų
Noriu ant jau lygiai nudažytos sienos kai ką nusipiešti.
Kylantys klausimai: iš ko darytis trafaretą, nes norisi, kad kai kurie elementai būtų vienodi? Ir kokius dažus naudoti? Nes teko bandyt su paprasčiausiais sienų dažais, bet kad ir kaip sausai piešiant, nutekėjimai praktiškai neišvengiami . Gal yra kokie specialūs?
Būč dėkinga už patarimus
Trafareta gali daryt is paprasciausio vatmano, o del dazu pasiklausk Mindze’s jis Siauliuose centre visas sienas ir paminklus "ishpuoshes"…
jo palik duris atrakintas ir tau pripeckios
tik gaila, kad mano trobelė ne Šiauliuose
O jeigu man reikės apie 20 kartų panaudoti trafaretą, tai jis nepermirks? Paskui išsilies kraštai, I think
Tai daryk kelis, arba po pirmojo dazymo duok jam nudziut- pasidengs dazu plevele ir laikys kol nuo dazu storio neperlush.
Gangiuxz rašė:
o del dazu pasiklausk Mindze’s jis Siauliuose centre visas sienas ir paminklus "ishpuoshes"…
Pažiūrėjau Mindzes asmenini puslapi, tai jis rimtas grafitioras, pagarba Mindzei. O aš turiu omeny vidinių sienų paišymą.
Žvėriūga rašė:
Pažiūrėjau Mindzes asmenini puslapi, tai jis rimtas grafitioras, pagarba Mindzei. O aš turiu omeny vidinių sienų paišymą.
Jo labai rimtas ant paminklu ir tu isiamzina!
Skaityk ant dezes- tiksotropiniai dazai nenubega uztepus net labai storai. Jie grietines pavidalo, bet tepasi lengvai. Vienas malonumas dazyti Kaina tik truputi didesne, bet ji kompensuoja malonuma ir kokybe.
Žvėriūga rašė:
O jeigu man reikės apie 20 kartų panaudoti trafaretą, tai jis nepermirks? Paskui išsilies kraštai, I think
Gali pries tai laku nutept, bet tada dazai nubega
Dazu padengimui naudok voleli, dazai siek tiek skystesni nei grietine, nespausk ir nenubegs.
a u d r i u s rašė:
Skaityk ant dezes- tiksotropiniai dazai nenubega uztepus net labai storai. Jie grietines pavidalo, bet tepasi lengvai. Vienas malonumas dazytiKaina tik truputi didesne, bet ji kompensuoja malonuma ir kokybe.
ačiū tokių ir ieškosiu
o beje, ar jie tinkami dažyti ant vandens pagrindu pagamintų dažų? Normaliai laikysis?
"Remacol" akrilaniniai dazai tinka ir ant popieros ir ant tinko vandeniniu pagrindu,o svarbiausia yra mazais kiekiais yvairiu spalvu