phpMyAdmin konfiguravimas

phpMyAdmin konfiguravimas

padekit susikonfiguruot saugej savo mysql ir phpadmin kad nemestu perspejimu:

Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole.

[EasyPHP : Ignore this message if you don’t modify default configuration: MySql is accessible only from localhost address]

Tai padaryk ko prashomas. root vartotojui uzdek slaptazodi. jei ka, tai shis vartotojas turi VISAS teises darbui su duombaze.

gal gali tiksliau papasakot kurioje vietoje ash turiu deti psw?

Tiksliai tau dabar nepapasakosiu, bet kai instaliuoji phpmyadmin, turetum pasiekti ji per http://localhost/phpmyadmin/ ar panashiai, tik atmink, kad path daznai buna case sesitive. ten taves turetu paparshyti userid ir slptazodi. slaptazodis, kaip zinia tavo atveju tuschias. prisijungi. tuomet ieshkok prie kokiu tool’su, kur galetum priloginto vartotojo slaptazodi pakeisti.

na va pakeiciau per phpmyadmin tai ishvis dabar neprisijungiu per phpmyadmin

phpMyAdmin nepavyko prisijungti prie MySQL darbinės stoties (jungtis atmesta). Patikrinkite config.inc.php byloje nurodytus duomenis (darbinės stoties adresą, prisijungimo vardą ir slaptažodį) ir įsitikinkite ar jie sutampa su duomenimis gautais iš darbinės stoties administratoriaus.

Klaida

MySQL atsakymas:

#1130 - Host ‘localhost’ is not allowed to connect to this MySQL server

Ne iš tos pusės pradėjai.Nekaltas Instaliavęs mysql iš pradžių paleisk:

mysqladmin -u root password "tavoslaptažodis"

Po to config.inc nurodyk "tavoslaptažodis" vartotojui root

Kitaip tariant, skaityk praneshimus, jie kartais buna laaaabai informatyvusCha cha

atsiprashau ush kvaila klausima kaip man prisijungt prie musql kad galeciau vygdyt shia komanda?

[quote]Darius911 rašė:
atsiprashau ush kvaila klausima kaip man prisijungt prie musql kad galeciau vygdyt shia komanda?
[/quote]

Iš konsolės be abejo.Taip

diskas:\keliasikimysql\bin\mysqladmin

aciu uzh pagalba Šypsena nuo ce prasideda mano kelias i BD tvirtove Cha cha

[quote]Darius911 rašė:
aciu uzh pagalba Šypsena nuo ce prasideda mano kelias i BD tvirtove Cha cha
[/quote]

BD?Apakęs Ir ant ko tu jį D? Cha cha

atvirkshcei raides Cha cha DB Cha cha