phpMyAdmin konfiguravimas
padekit susikonfiguruot saugej savo mysql ir phpadmin kad nemestu perspejimu:
Your configuration file contains settings (root with no password) that correspond to the default MySQL privileged account. Your MySQL server is running with this default, is open to intrusion, and you really should fix this security hole.
[EasyPHP : Ignore this message if you don’t modify default configuration: MySql is accessible only from localhost address]
Tai padaryk ko prashomas. root vartotojui uzdek slaptazodi. jei ka, tai shis vartotojas turi VISAS teises darbui su duombaze.
gal gali tiksliau papasakot kurioje vietoje ash turiu deti psw?
Tiksliai tau dabar nepapasakosiu, bet kai instaliuoji phpmyadmin, turetum pasiekti ji per http://localhost/phpmyadmin/ ar panashiai, tik atmink, kad path daznai buna case sesitive. ten taves turetu paparshyti userid ir slptazodi. slaptazodis, kaip zinia tavo atveju tuschias. prisijungi. tuomet ieshkok prie kokiu tool’su, kur galetum priloginto vartotojo slaptazodi pakeisti.
na va pakeiciau per phpmyadmin tai ishvis dabar neprisijungiu per phpmyadmin
phpMyAdmin nepavyko prisijungti prie MySQL darbinės stoties (jungtis atmesta). Patikrinkite config.inc.php byloje nurodytus duomenis (darbinės stoties adresą, prisijungimo vardą ir slaptažodį) ir įsitikinkite ar jie sutampa su duomenimis gautais iš darbinės stoties administratoriaus.
Klaida
MySQL atsakymas:
#1130 - Host ‘localhost’ is not allowed to connect to this MySQL server
Ne iš tos pusės pradėjai. Instaliavęs mysql iš pradžių paleisk:
mysqladmin -u root password "tavoslaptažodis"
Po to config.inc nurodyk "tavoslaptažodis" vartotojui root
Kitaip tariant, skaityk praneshimus, jie kartais buna laaaabai informatyvus
atsiprashau ush kvaila klausima kaip man prisijungt prie musql kad galeciau vygdyt shia komanda?
[quote]Darius911 rašė:
atsiprashau ush kvaila klausima kaip man prisijungt prie musql kad galeciau vygdyt shia komanda?
[/quote]
Iš konsolės be abejo.
diskas:\keliasikimysql\bin\mysqladmin
aciu uzh pagalba nuo ce prasideda mano kelias i BD tvirtove
[quote]Darius911 rašė:
aciu uzh pagalba nuo ce prasideda mano kelias i BD tvirtove
[/quote]
BD? Ir ant ko tu jį D?
atvirkshcei raides DB