pas mane 406, dabar vejelis i langa pucia arba nepucia … kartais pucia , pokst per duobe ir nebepucia ,tai arba pats puti arba valai langa arba stovi ir lauki kol vel pust prades … kartais padeda pavaziavus isjungt degima ir vel ijungt taiva tokia prancuziska elektronika …
kaip sakoma Peugeot-Renault-Gavno joke (o gal ir tiesa). pazistami eksploatuoja, tai sake dalys tikrai brangesnes nei kitu gamintoju, bet jauciu cia visiems zinoma arba kas kur gauna o kad megtu byreti tai lyg ir nesake, cia pgarinde jau isvardino kame problemos
Neseniai isisgijau P406 97m 1.8 benzinas tad manau galiu pateikti keleta pastebejimu apie si automobili
Kaip ir daugumoje sio modelio automobiliu slubuoja elektronika. Tachometras visa laika rodo 2k rpm nors kartais per duobe perskridus pradeda rodyt tikrus rodmenis, taip pat benzino rodykle kartkartem uzsilenkia iki maximumo bet barkstelejus pirstu per prietaisu skydeli atsigauna, kartkartem isiziebia AIR BAG lempute, kartkartem atidarius langa ir noritn uzdaryt paspaudus mygtuka jis truputi pakyla ir sustoja tad reikia maigaliot ta mygtuka pastoviai kol iki galo uzdarai. Taip pat, po pirkimo i ant gatwes stovincia masina iwairavo toks autodidmeistris tad galiu pateikt kelis brangesniu daliu pawyzdzius: priekinis amortizatorius 216.10 Lt, st. trauke 55.08 Lt, vairo trauke 59,32 Lt, svirtis naudota 254.24 Lt. Daugiau kazkokiu trukumu nepastebejau. Siaip labay konfortiska masina persedus is Golf2 Labai maloni waziuokle. Tiesa kuro sanaudos galvojau kad bus mazesnes rodos tiek… Dabar kelyje wisad zvilgsniu palydziu P406 ir groziuosi sia masina
Cia kaip suprantu visi apie sedanus kalba 406, bet va paciam pasidare idomu suzinoti Ar tos pacios problemos yra ir 406 coupe??? Nes jau yra minciu apie tokio masiniuko pirkima.
Turejau 2000 2,0 hdi 406 peza. Vazinejau nedaug, nupirko pazistamas latvis, tai jis ir dabar vazineja.
Siaip patiko man masinyte- grazi(skonio reikalas), visi privalumai buvo. Vaziavo tikrai minkstai, ir nebarskejo. Nors pats vaziuoklei ir kt nieko nedariau, meistrai ispejo del galines vaziuokles-sudetinga, nelabai patikima. O siaip nieko labai rimto man remontuoti neteko.
O va kai latvis nusipirko prasidejo… Po gal 2 savaiciu granata issinere(nors pries tai net netraskejo). na latvis sake, ka ji kazkaip tik kartu su pusasiu keiciasi. Tai sake kainavo 300 ls. T.Y. apie 1500 lt. Dar po menesio vaziuojant variklio skyvas keistus garsus pradejo leisti. Vel 600 lt. Pavazinejus Latvijos keliais 3 men, galas pradejo barsketi smarkiai…
Tai va… Ispudis susidare, kad nera labai patvari masina. Ir kainos detaliu nelabai dziugina. Ju ir gauti sunkiau.
ne nu bet tu ir fanarikas!!! taip kalba vokisku tanku megejai. Nesulau tiems kurie vairuoja vokiskus automobilius persesti i pezo tai tas pats kas nulipt nuo melzejos ir bandyti uzsikarti ant ilgakojes prancuzaites.
Tikrai geri automobiliai, jei moki elgtis su technika ir neesi traktoristas. !
kitaip pasakius jei nori vargt su elektronika,ir kitokiu vargu tai imk kaprizinga prancuze
niekad niekad neimciau auto su elektronikos problemom,nieko baisiau negali but,kai nzn kas jai yra
vaziuokle visada lengva susitvarkyt, todel as uz vokieti,siaip turejo draugas toki pizika 99m.,nu ka vienas tik geras daigtas, grazus jis, bet siaip nei vaziavimo komfortu,nei patvarumu nepasizymi,arba kitaip pasakius neitikino kad verta demesio masina,kaip 99m. nieko yspudingo .dabar su 94m. omega vaziuoti tikrai fainiau,ir eksplotuoti pigiau
elektronika kai pradeda grybauti ja survarkyti nera sunku, ir sutvarkoma amziams, tiesiog lupi visas jungti lauk, normalei sulituoji laidus ir baigiasi vargai…
pas mane pati grybauja benzo rodykle, bet man ji nemaiso, kompas rodo kiek dar km galiu prasukti, benzo visada pilu pilna… ir airbagas keleivio sedyneje, tai lietuviai auksarankiai ant kontaktu uzkabino varza kad lempute nebadytu akiu ir viskas, tik laiko neturiu susitvarkyti kaip priklauso…
Tevas turi valdiska 406, 99m, 2.0 HDI. Tai kartais ir man tenka pralekt. Vaziavimas, pakaba, salono medziagos ir ju surinkimas - viskas aukstam lygyje, jokio barskesio ar traskesio, vaziuoja minkstai ir maloniai. Salone jokio variklio garso, tik islipus uzgirsti dyzeliuko murmejima
Trauka irgi pakankamai gera, ekonomiska
Chmmm, remontas Tvarkyta vairo kolonele - 600lt + darbas, pastoviai mirksi ir kazi ko pypia airbago lempute, jau du kartus tvarkyta klima - bet dabar vel nebeveikia, daugiau lyg ir nieko
nu taip , dar atsiminiau del to surinkimo … jau ne karta gidejau ir kitu nusiskundimus del lango gumu traskesio ziema prie zemos temperaturos . Beto dar viena vietele ,kad pro galines lempas kazkur leidzia vandeni ,kuris susirenka zapaskes vietoj ir patenka net iki galines sedynes …
ir cia viskas is asmenines patirties ir ne tik