Peryklos įrengimo subtilybės. (tema apie seksą, tikrai )
artėjant Kalėdoms… oi… artėjant Velykoms - tradicinio ritualinio sparnuočių gemalų valgymo metui, itin aktualus darosi pastarųjų produktyvaus veisimo klausimas. kaip įsirengti produktyvią peryklą? kaip teisingai perėti? kokios turėtų būti idealaus perekšlio (idealios perekšlės) dvasinės savybės? ar aš jau pakankamai subrendes, idant tapčiau perekšliu? tokie ir kitokie klausimai slegia dažną pilietį ir ne paslaptis, kad mūsų valstybės organai kol kas dar silpnai reaguoja į liaudies ir tautos poreikius. “tegul jos atvaizdas žiba šviesus, šventinį vakarą džiugins ji mus!” - kažkada pasakė J.Basanavičius, žvelgdamas į naujai nudažytą tupyklą. tad sekime patriarchų pavyzdžiu ir išdėstykime savo patirtį tupyklų ir peryklų klausimais ateinančioms kartoms.
Aš, aš, aš žinau
Žinau pagrindinę vištydžių taisyklę
: Obosrat nižnego, zaklevat bližnego
Deedė, ar aš gerai parašiau
?
nenukrypkite nuo temos, kolega… vištidės ir gaidynai nėra peryklos. peryklos statusas įpareigoja. beje - iš peryklų istorijos: “pirmasis peryklas išrado graikų ambasadorius Lietuvoje, asketas, poetas ir hedonistas Periklis. Jo siūlymu Vilniuje buvo pastatyta pirmoji perykla. tai buvo oktaedro formos pastatas su raudonu kupolu, kuris, Periklio nuomone turėjo simbolizuoti vaisingumą ir atsinaujinančias prezidento galias. Tačiau tamsūs miestiečiai, sukurstyti pirklių luomo lyderio ir bajorų vadovo J.Spidermano, peryklą nusiaubė ir priteršė viduje, dėl ko naudotis pastatu pagal tiesioginę paskirtį nebebuvo galima. Did. Gerb. LDK Kun. Vytauto įsakymu pastatas buvo pertvarkytas į pirmąjį Vilniaus viešąjį tualetą.” Parasolijus, “Lietuvos istorija” 1965 AD, Kazlų Rūdos valstybinė spaustuvė (taip pat gaminame ir vizitines korteles bei raštuotą tualetinį popierių)
ir vel tema apie sexa
Ruporai, aš tau minėjau, kad mano IQ neviršija net idiotui būtinų 90?
nuo kada iQ reikalingas norint kliedeti? as perskaitau ta breda, kur parasau ir pats nieko nesuprantu
jei organai nebereaguoja, tadu belieka tupykla
Durnas Taigi briedą parašai, po to ten suranda kažkas užslėptas mintelas, pradeda pusti miglą, tave dievinti, zjb… Po to net tavo bezdalų kvapas kitiems dievišku aromatu atsiduos…
ibanucca daugiau nerasysiu. bezdesiu tiktaj…
Bet kad šiame pranešime čiulpimas nėra atskleistas
Ak, kaip gražu
velnias gal zinot kur gauti testa IQ nustatyti, noriu ir as sau nustatyti diagnoze
blyn kaip tikras egzas - 40 minuciu…ir tikrai galvoti reikai…padariau 3 uzduotis ir pavargau zdz mano IQ neviltiskas…
Čia xyunia, man teko vieną IQ testa 2 valandas atlikinėti ir po to pokalbis su psixologu …
del rezultatu
Ne Tikslesnė diagnozė
Ir šiaip tas kreives išryškinti kas prie ko
.
siekiant efektyvaus perejimo reikia sudazninti perejimo periodus. tam reikalinga: - perykloje irengiamos juodos zaliuzi (JZ); - perykloje irengiama reguliuojamas sviesos intensyvumas (RSI); - perykloje irengiamos fiksuotos pereksliu tupejimo vietos (FPTV); - ties kiekviena FPTV irengiamas skersai pereksliu tupejimo krypties sudu ir kiausiniu skirtuvas (SKS); - SKS turi tureti atsparuma korozijai bei buti padengtas garsa susgeriancia medziaga, kad riedeami tiesiai i parduotuves lentynas kiausiniai savo bildesiu netrukdytu pereti kitoms perekslems. dabar apie esme: JZ ir RSI integruojamos tarpusavyje ir valdomos kompiuterio pagalba. letai uzsiverdamos JZ ir svelniai uzsidegdamas RSI perekslems sutrumpina 24 val. realios paros laika sukurdamos dirbtę para kuri trunka 16 realiu valandu. per tas 16 valandu kiekvienoje FPTV pereksles i SKS padeda atitinkama kieki kiausiniu. atlikus skaiciavimus gauname, kad kiausiniu dejimas naudojan si metoda tampa produktyvesnis lyginant su normaliu peryklos apsvietimu.