Perskaitykit ir pasakykit, kaip manot, kas galėjo jam atsitikti

Perskaitykit ir pasakykit, kaip manot, kas galėjo jam atsitikti

Čia ištrauka iš vaikino dienoraščio. Jis aprašo kažkokį su svaikata susijusį dalyką, bet labai neaiškiai. Ar galit perskaityti ir parašyti, kaip jūs manot, kas jam galėjo atsitikti, kas per operacija čia aprašyta. Jis serga genetine liga, kai kūnas nustoja augti 3-4 metų, o vidaus organai ne. ------------------------- O cia tai, kas buvo man. As buvau irgi Lenkijoj dabar, per ta laika kol Danga del mane jaudinosi. As per ta laika labai daug patyriau daugiausia kiek as patyriau per visa gyevenima. Dabar man neskauda. As buvau Lenkijos ligonineje. Atsiprasau uz nerislu teksta. As dabar neturiu kai kuriu kuno daliu, kurias turejau anksciau, man labai gaila. Jos vis tiek buvo viduje, todel is isores nesimato, ir as nieko nejauciu, bet as zinau, kad ju nera, todel man keista ir labai liudna del to, kad ju nebeturiu. As nerasysiu smulkiai, nerikia jusu gasdinti. man dare operacija, ir ne vienintele, ne pirma ir ne paskutine, bet baisiausia dar prie akis (todel rasau sita teksta, kuri jus dabar skaitot). Ir as bijau, kad manes po to daugiau gali nebebut. As maniau, kad 6 metai yra mazai. O dabar as po to gyvensiu labai ilgai, gal iki 50 metu, tai cia gali baigtis kad manes isvis nebebus. Tai as jausti tai to nejauciu, kad po operacijos kazko nebeturiu, tik matosi is to, kad as daugiau niekada nebegalesiu valgyti. Uztat mane maitins per ranka. O man nepatariama ryti seiliu, todel as ju nenuriju. Ir jos teka man is burnos, as niekada negalvojau, kad turiu ju tiek daug. As nuejau i Delfi chat ir pasakiau, kas man atsitiko, jie pasake, kad dziaugtis, kad man nenupjove pimpalo, jie yra nemandagus. Pas mane nuo tol ant pilvo yra randas. O pilve yra vienas is mano plauciu, as tiksliai nezinau, bet susidariau toki vaizda is to ka supratau, kai visi negalvojo, kad as suprasiu, nes as miegojau. ________________________________ Tai kaip jūs manot, kas jam čia galėjo būti, nes aš tai nieko nesusigaudau. Jis daugiau nebepasirodo, neturiu -inių iš jo.

Yra tokia genetine liga,bet kas rasoma dienorastyje tai yra visiskas absurdas,pieva kazkokia,sapaliones nesuprantant apie ka reikia sapaliot.

Ne, čia jis tai parašė, bet labai neaiškiai, ir negaliu suprasti, kas jam atsitiko.

Tikrai nesamone… gal jam skrandi pasalino?

Gal cia paprasciausia apendektomija, tik jis dar neatsigavo po narkozes Nekaltas

si dienorasti jau esu skaiciusi anksciau.bandziau suprasti kas jam buvo daroma ir salinama,bet mano protas nelabai isnesa tas uzuominas.tikrai viskas per daug nesuprantamai isdestyta.

ne, manau, kad ne tai. juk tai nėra labai sudėtinga operacija…

Labai sunku susigaudyt, bet manyciau, kad jam buvo pasalinta labai didele virskinimo trakto dalis, jeigu tai imanoma. “nebegalesiu valgyt, mane maitins per ranka, man nepatariama ryti seiliu” Baisu…

nera ko skaityti svetimu dienorasciu… Šypsenao siaip tai gal jis psichiatrinej gydesi, nes sapalioja visiskas pievas… savo laiku teko dirbt psichiatrinei tai panasiu istoriju esu prisiklauses tiek ir tiek Veee

ne, jis yra labai protingas vyrukas, čia galit apie jį paskaityt. bite.lt/plius/~Justas_kitoks

ne jis tikrai nemeluoja ash juo tikiu Taip

gal kokia stemple prakiuro Baisu arba siaip nesigamina kokios nors medziagos kurios turetuskaidyt kazka

taip imsiu ir pasakysiu. nereikia manęs gailėtis

nesamone tai kas jam atsitiko

psichodelika…

hmmm… o galetum ir pasakyt sudominai.

labai jau keista cia viskas… Angelas

as zinau tik tiek, kad jis yra mazo ugio-liliputas.Ir turejo problemu del sveikatos… Nekaltas

Plauchiai pilve? Baisu Dar ir taip buna? Tai kur tada diafragma dingus? Pavargęs