Permainos-smūgis forumui
Taip, elbrusai, as pvz. jauciuosi svetima cia, ir jei taip toliau jausiuosi, neliks prasmes buti Issisklaide saunus bangieciai, ir nebera bangavimo dziaugsmo
Merginos, atrodo būsiu prikarsėjęs
Jūs irgi pastebėjote pokyčius.
Vis dėlto valdžios dalybos niekur prie gero nepriveda
elbrusai, esme ta, kad mums visai nereikejo valdzios, ja primete is virsaus Ir net supratimas apie valdzia skirtingas - mano poziuriu, tai tik sanitaras, “anapus”, kaip suprantu, yra mananciu, kad tai bus politinius sprendimus daranti figura
su vasara ne atgimimas, o mirtis atejo
Nemanau, kad tik aš vienas jau nuo šeštadienio iki šio ryto negalėjau prisijungti prie forumų (klubai veikė OK). Na taip, permainos…
Tikrai nebera bangavimo džiaugsmo…
Reikia atgal senosios bangos su visais senaisiais bangiečiais .Ax…
Jeigu ivedi mobilu telefona-gauni galimybe siusti 5 SMS per diena nemokamai Bites arba Labas abonomentams o jei neturi mobilkes tai ir nereikia,diskusijose gali dalyvauti.
absoliuciai nepritariu elbrusui…kiek pamenu, tu ir anksciau toks nihilistas buvai, tau viskas tik blogai…nebuvai jau toks aktyvus dalyvis, kad darytum tokias ivadas
manau, kad BEVEIK NIEKAS NEPASIKEITE nei i gera, nei i bloga… tik yra PROBLEMA, kad Banga dar dirba su protrukiais, ir nera kada tom diskusijom ir temom vystytis, be to, kai kam reikai priprast prie naujo vaizdo…as jau pripratau
lietau lietuvoj atsiprašau , kad ant nuospaudos užlipau
Matai aš dagiau skaitovas , o ne rašytojas . O čia tik pastebėjimas ir ne mano vieno.
ok… neskauda jau isgeriam geriau
…
P.S. idomiausia skaityti yra save
Kad Banga siek tiek nublanko, tai sutinku. Bet priezastis manau yra daugiau technine, nei zmogiskoji. Taigi, jei bus sutvarkytas pilnai Bangos portalas, tai ir atsiras nauju geru temu ir diskusiju, nes juk kokios diskusijos gali buti, jei negali i foruma ieiti ir pan. Sekmes tolimesniame bangavime.
2->Lietus&All
Taip, jei tik suspėji išsaugoti…
O dėl temų… tiesiog tema turi subręsti.
Nesutinku su nuomone jog Banga nublanko. Kaip tik - naujasis dizainas man labiau patinka. Taciau tai - skonio klausimas, o del skonio nesigincijama.
Taciau ka reiskia verkslenimai tipo “temos nublanko”??? Juk ne Banga kuria temas, o mes patys. Taigi, ponai ir ponios, jeigu patys nublankote, nereikia kaltinti Bangos
Tai ne pirmas ir ne antras kartas, kai Banga atsinaujina; deja, kiekviena karta tuos pasikeitimus lydi portalo veiklos sutrikimai, kas neigiamai veikia diskusijas. Bet tai tik laiko klausimas. Nekantriausiems galyciau pasakyti ka nors kandaus, bet tiek to…
2->ALL
Na štai…
… ir be sentimentų dviems valandoms "nuplovė" nuo BANGOS…
ne tave vieną
va va
ir ka nors agresyviau padaryt… tachiau ne kasdien toky golpha gatvese pamatysi
alkagolikas koksta pieshe galejo bent per vidduri kapoto
gerai atrodo
Moulder’is waziuoja waiduokliu gaudyti