,Perliukai" gatvėse
Būna, kas važiuojant gatvėmis tas pats ,protinguolis" ,užkiša" ar kitaip pridaro nesamonių ne vieną kartą, todėl bent trumpam įsidėmim jo automobilio valstybinį nr. ir modelį, tačiau su laiku tai pasimiršta… Gal Jums nutiko kažkas panašaus ir galėtumėte pasidalinti tokia savo patirtimi ir parašyti tokių ,perliukų" a/m v.nr ir markę? tuomet prašom Gal netyčia atrasim pastovių ,trukdytojų" ir nemokšų
Man šiandien ryte pasitaikė toks, kuris butų iš abiejų pusių ,nubrozdinęs" mano dešimtmetę - tiesiog kai aš šone važiavau - tris kartus metės į mano juostą ir nei pypsinimai nei burnojimas nepadejo, nes jam reikėjo būtent rikiuotis ten, kur aš važiuoju
stai jie:Pasatas ABB 438 - gerokai padėvėtas diedas
Kaune Ford Scorpio (90-95m) sedanas, FVN 837 Vilniuje Opel Zafira UVU 617 Kaunas MB 600 sidabrinis, ,totali fifa" prie vairo
pries kokiu metu 4 buwo tox passatas baltas krokodilas YVR111 labai arsus jaunuolis ir fcuk off gestus is “friends” buwo ismokes ir bordiurais vazinetis mokejo ir net lipdavo aiskintis is masinos… legenda su OVE971 ten tai pacu pacas. civicas IV raudonas sedanas be bamperiu. greiciausiai is lentvario ar is tos puses. grynai speedy gonzalesas be stabdziu… dar bmw 325 e36 ABP412 pana kazkokia it nutrukus. opel astra -universalas (balta) niaukt lange v/n HPB-845 Vilnius sidabrine carisma UVE375
Nu xz kazkaip belekaip… prades rashyti ish visu lietuvos kampeliu… o tolkas is viso to?
belekaip ar ne belekaip - vis bus surasyta…o jei is visu kampeliu, tai prirasysim ir is kokio miesto buvo ,važiuotojas"
Uzknisa tokie.Mano juodam sarase: FORD SCORPIO, FVN 837 ,Vilnius buvau tema sukures: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/235853.24 1-=(1095231361](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/235853.241-=(1095231361) Cia reziume: Vaziavau Klavariju g. prie Zalio tilto sustojau prie sviesoforo.Is desines sankryzoje stovejo Ford Scorpio.Uzsidegus zaliai sviesai pradejau vaziuoti (pirma eile) trumpam zvilgetelejau i desine ir staiga masinoj vaziuojantys zmones pradejo rekti "Stok".Pyliau per stabdzius,pasisukau tiesiai ir ciuozdamas vos neikaliau i Ford Scorpio,kuris keliu nuo univermago sukosi i desine link Zalio tilto.Gerai,kad letai vaziavau.Jis sukosi arba per raudona,geriausiu atveju per raudona su zalia rodykle (bet kuriuo atveju jis kaltas butu ).Ir jam visikai dzin,kad as cia vaziuoju,o gal norejo pasirodyti,kad Scorpio kruta masina (bordinis sedanas ) pries fiesta .As sustojau papypsejau,o jis su sypsena veide pralindo pro likusi tarpa tarp musu ir nuvaziavo.Viskas gal butu gerai,jei tai butu viskas Vaziuojant toliau Gostauto g. as vaziavau 2 juosta,jis 1-a.Tada vaziuojant tiesiai kokiu 50-60km/h greiciu jis staigiai (be jokiu posukiu ir pan) suko i mano juosta (tipo padrezas) as vel kaliau per stabdzius (galejau trenkti i sona,taciau nenoriu dauzyti masinos),per signala,o jis man pro veidrodeli rodo pirstu "nununu" Tox biesas paeme,kad buciau islipes pakalbeti,bet stengiuos nesivelti i konfliktus,tuo labiau,kad uz vairo buvo ne pacukas,o ~40m vyriskis .Svarbiausia,kad jis viska dare TYCIA… ar as galeciau parasyti pareiskima policijai ar kitu budu teisiskai pasiekti,kad jis butu nubaustas pagal KET uz avarines situacijos sudaryma?Ar tai imanoma?Ar kokia tvarka? Beje vilnieciai saugokites bordinio Ford Scorpio (modelis 90-95m kazkur) sedano,valst.nr FVN 837 (tycia parasiau numeri,manau turiu moraline teise ji skelbti )
O tolkas kyborgai gal toks kad gal ka ysiminsim ir pamate galesim jam uzkist Juokauju ta prasme gal pasilaikysim atstumo nuo ziopliu ir totaliu idiotu. Kaip vaska sako Pas tave vistiek dujos
P.s. pas mane prioes savaite pasitaike viena fyfa uz vairo kuri per 3 km man vos 4 kart neyliuobe y sona ir viena kart y gala
Masina MB600 sidabrine, totali fyfa uz vairo blondine. Ghmmm O siiap tai gaunas kad bendrai saugokimes blondiniu uz vairo
GMC o i snuki nedave? nes tavo pusbrolis tomas praitoj savaitej susimusht sugebejo gatvej vidutri baltos dienos kamshtyje
Atsiminiau tavo situacija, gal pries kokius 3 men buvo man panasiai, senis tik kad su BMW melynu buvo. Tai neapsikentes sekancioje sankryzoje pasiemes savo mazajy ratu atsukimo rakta pasibarskinau lengvai y jo langa, pasiputojau issiliejau ir 9iskart palengvejo O senis tada jau vaziavo paskui mane ryskiai kazko siektyiek sokiruotas buvo
labai nervingas vairuotojas . jei jam nepatiks kaip vaziuoji, pypins istisai(nors ir reikia praleisti masinas vaziuojancias pagrindiniu keliu, kai suki is salutinio), o jei dar atsisukes ka nors bandysi paaiskinti, aplenks ir bandys uzkisti(ziurekit kad jusu stabdziai veiktu). todel turekit po ranka tuscia sampano bonka(alaus butelius tai priduot galima
) o jei parodysit vidurini pirsta, tai vazines is paskos per puse miesto ant subines
opel zafira, tamsios spalvos alia vysnine, UVU 617, veiksmas kaune…
huuu…mano numeriu dar nera
pats parasyk
na sori tikrai nieko nenorejau izeist tik manau kad sita tema yra ne i tema
nes tikrai tikiu kad visi is musu ne karta yra sukele avarine situacija
ruta_vyshnia, ziuriu ir tau zafyra uzkliuvo…geras vairuotojas?
taip, ne karta…bet yra piktybiniu, kurie neatsipraso, kurie naglai lenda ir pan kartais iskretes nesamone gi ir atsiprasyt zmogus turetu - maza kas - gal miega dar, gal kas mire is artimuju ir pan…bet bl piktybiniai, kurie ant barsausko ziedo kaune uzkisa ir pyptelint dar fakus per langus kisa tai jau tikraj asilai…nes ten nelabai taisykliu laikosi ir kasdien vaziuojant tenka stebet ta pati, kaip is antros juostos chebra nesidaire lenda tiesiai i trecia
tai o jei as ramiai is trecios ivaziuoju i trecia tai irgi nemoku vaziuot, jei man kasdien taip uzkisa? heh, idomiai issivarot, ar ne?
no no, as surasiau visus i pirma tema
Tiesa, bet yra skirtumas kai tai darai TYCIA ir netycia…Tie, kurie tai daro tycia yra piktybiniai pazeidejai,visi kiti-tiesiog kazko nepastebejo…
pries kokiu metu 4 buwo tox passatas baltas krokodilas YVR111 labai arsus jaunuolis ir fcuk off gestus is “friends” buwo ismokes ir bordiurais vazinetis mokejo ir net lipdavo aiskintis is masinos… legenda su OVE971 ten tai pacu pacas. civicas IV raudonas sedanas be bamperiu. greiciausiai is lentvario ar is tos puses. grynai speedy gonzalesas be stabdziu… dar bmw 325 e36 ABP412 pana kazkokia it nutrukus. (o dar kazkada bangine buwo
)
hm…klaipedoj vazinejant prisiziuri visokiu nesamoniu kartais juokas ima kartais verkt norisi.pirmadieni varau sau neskubedamas ir tik ziurau kaip vienoje judriausiu miesto sankryzu per raudona neria renuske19. blyn sakau boba uz vairo.privaziaves arciau isitikinau ir spustelejau kad nesimaisyciau jai kely
bet kas dejosi sankryzoje kuria ji pravaziavo tai kosmaras.o ji lyg niekur nieko…lyg taip ir turejo but pypina toliau.v/n nepamenu
ai tiesa o ta pacia diena dar varau klaipoedoj is senuku jau privaziuoju sankryza ir ruosiuos sukt i desine(dega zalia plius pagalbine zalia sukt i desine)neskubedamas suku vaira ir tik ziuriu kaip tiesiai i mano OOOO pareina per raudona c4 juoda tamsintais stiklais vokiskais numeriais.jis tipo pamate kad as isukau ir davai mane spaust prie bordiuro tipo blokuot.nu blyn susinervavau ir sustojau bo jis tipo kazka kiek supratau norejo man paaiskint kaip reik vairuot .nu davai pamaniau islipk ir paaiskink.bet matyt su kazkokia merga buvo bo mates pro pravira langa…nu jis pajudejo as is paskos bet ir tokiau smaukos ir tipo staigiai spusteli per stabdzius.nu blyn sakau cia tikrai ne hansas-greiciausiai jau ziauriai shustras litovcas.
sugadino nuotaika desimciai minuciu
man tai dar uzknisa, kai suki per zalia i kaire, o is priesais per papildoma i desine suka ir isivaizduoja, kad jei suka jis i desine, tai jo pirmumas