Perku PS2 Help!

Perku PS2 Help!

I ka vertetu labiausia atkreipti perkant play station 2, kad neikishtu chlamo ir t.t.? Kas gali but brokuota, kas butinai turi but prie kompo ir t.t.

Priklausomai nuo to, ar tu jį perki naują ar seną. Aš asmeniškai patariu pirkti naują ( nors man daugelis nepritars ). Siūlau dėl to, kad gausi garantiją ir su ramia širdimi galėsi geiminti Šypsena Bet jei tu žadi iškarto čipuotis savo PS2 ( tipo, kad pasileistų neorginalūs geimai ), tai jau gal verta padevėtą pirkti, nes sučipinus dingsta garantija. O apskritai, siūlau palaukti naujojo PS Two ( pažiūrek foto naujienose ). Jis pranašesnis ir geresnis už senąjį PS2. Lietuvo turėtų pasirodyti gruodžio mėnesį.

Labai ‘apsimokėtų’ nečipuot PS2… Cha cha

Čia bairis ar kaip? Jei ką, original kainuoja 200lt geras geimas, o neorginalas 25lt ( aš po 10lt gaunu Liežuvis )

Jo čia bajeris… Cha cha Ta prasme, kad originalų PS2 neapsimoka pirkt, tai taip išeina, kad naujo PS2 irgi nelabai… Šypsena

Turiu klausima. Kur galima “nuchipuot” ta PS2 vilniuje ? nes jau savaite nieko zaist negaliu, zalio supratimo neturiu kur tai galima atlikt.

omnitel.net/skelbimai Pasiieškok… Mirkt

As ten pirmoj eilei ejau ieskot, bet radau kazkokia firma kuriai email parsiau bet nieko jie neatsako, taigi. Visti gal kas zino tikslia vieta ?

Kiek žinau, reikia čipų ieškoti ten, kur pardavinėja PS2. Kompų salonuose ar dar kur. O tiksliai galėsiu rytoj dieną parašyti Šypsena

Dar sužinojau, kad gariunuose galima Šypsena

parasyk gix i privata jis chipavo pasakys tau viska

Pirkti reikia iskarto nucipuota, tada tas pardavejas garantija duoda TaipKaune zinau vieta, kur paruosta eksplotacijai kompa su 2 joystick’ais, 1 MC, eye toy, 2 zaidimais ir 2 filmais uz 750 lt galima gauti (netoli Kalnieciu p/c). Maximoj kainuoja 690 lt. berods. Geriau pirkti nauja, nes kuo naujesnis, tuo maloniau DVD skaito, patobulinimu siokiu tokiu ideda.

Pilnai tikiu, bet nezinau nei vienos kompiuterines, man jei galima su tiksliais adresais, reiks dar palekt ir i gariunus. Beje kiek tai gali kainuoti, man kazkas minejo kad dabar uz 100lt. laisvai galima pasidaryt sia operacija.

Pries koki pusmetuka, prideti dirbtines smegenis uz 200 lt. sutiko, dabar Nežinau

Skambinau sendien i viena firmele tai 180-200lt. usiprase PavargęsNegi niekur pigiau neimanoma ???

nusipirkau ps2 uzh 600 lt, memory cardas, 2 joystickai, 30 zhaidimu ir nulauzhtas. Geros bukles, visi kabeliai ir t.t. Šypsena

sveikinam su pirkiniu Šypsena Tik temos pavadinima galetum dar pataisyt Mirkt

30 zaidimu x15 litu = 450 LT + cipas ~150 LTL - jau 600LT sveikinu isigijau nasarom PS2 Cha cha

ka tu cia nusisneki Cha cha, whahahaha, kai pardavineja tokia platformas, cd geimai tik privalumas, niekas ju neskaiciuoja i kaina, beto cipas geras kainuoja 200lt! kai isidedat cipus uz 150lt, tada verkiat kad pareina greitai!