Perku kompa!
perku stipru kompa kad pavilktu strateginius zaidimus.siulikit. ir iskarto kaina.
Yra toks dalykas kaip parduotuves
Sitas klubas nera komercine struktura todel prekyba cia nevykdoma. Jei pageidautum kad pabandytume tau sumest kokia konfiguracija butu optimali - prashau, be problemu, bet jei ruoshiesi prekiaut ar pirkt to tikrai tau nebus leista.
Sakyk suma, kokia gali paskirt tokiam kompui ir mes pabandysim parinkt konfiguracija, galbut netgi patarsim kur nusipirkt.
siulau, kaina 10.000Lt
gal tu geriau pasiulyk ? tada komplektuosime pagal kaina… o tai galingi kompai gali kainuoti nuo 5.000Lt bet ir 50.000lt
kiek tu gali jam pakloti… pasiulysiu kur galima nupirkt ir sdavo pasiulima duosiu orentuojantis i tavo kaina…AMD ar INTEL nera skirtumo???
Uz kokia kajina noretumm… galeciau pasiulyt kompa apie 2000LT gal neblogas… aisq primetus galetum daug pasigerint…
Nu jo… Siuliti kaina? Tai, kad mes nezhinom ar tu milijonierius, ar bedzhius ar paprastas zhmogelis ar dar koks… Galiu pasiulyt Deep Blue 2 uzh 11K USD. Toks nebus per pigus?
Sachmatais galesi gerai pakalt…
nu gerai pajuokavot…jei pardoj uz 1000lt. naujas ciki kompas.tai man siulot uz 5000.as prie palidovo nesijungsiu. man tiktu 4pentiumas
nu gerai pajuokavot…jei pardoj uz 1000lt. naujas ciki kompas.tai man siulot uz 5000.as prie palidovo nesijungsiu. man tiktu 4pentiumas,ar net 3.naudotas.ar siaip kompas iki 400lt.nes jei ka tai uz 3men.pirksiu nauja is pardotuwes.veiksmas wyksta klaipedoj.aciu.
Iš didelio debesio mažas lietus: stiprus kompas, kad pavilktų strateginius žaidimus už… 99,99 Lt
Su tokiu kompu vienintele strategija kuria zhaisi bus Solitaire ar Mine Sweeper
Uz 1000 litu nieko gero nenupirksi. Tiek kainuoja vien tik "stipraus kompo" gera vaizdo plokste
man nereikia super stipraus.padevoto gali but iki 2metu senumo.nauja zinau kur rast ir pats.ka siulot nusipirk lauza?
Tai nerasyk nesamoniu. “Stiprus kompas” uz 1000lt . Nebent TAUPOS. Pasiziurek omnitelio skelbimuose. Gal ka rasi
Anekdotas cia?
man reiktu tokio: Procesorius AMD K6-2500,SUPER 7. PAGRINDINE PLOKSTE-DFI K6 BV3+VAIZDO PLOKSTE-ATI X PER t98. 8MB SDRAM AGP2x. kiek kainuotu?
kaip tau, galiu uhz 1K parduot Tik nesuprantu kas per daiktas yra K6-2500 (chia gal koks uzhclockintas K6
) ir tas Super7…
Super7 = socket7, o siaip itariu kad prie CPU jis vienu nuliu per daug prirase