per puse minutes pradingsta stabdziai
Gal zinot kodel taip atsitinka. stabdau, masina sustoja, o paskui pedalas spaudziasi letai letai iki dugno ir nebelieka stabdziu.?
gal ora gaudo kur nors? tam kartui uztenka, paskui prisigaudo oro ir nebestabdo
arba skysti varo lauk.
Man taip buvo. Buvo trūkus šlangutė. Pasižiūrėk ar niekur nelaša. Patarčiau negaišti ir kuo greičiau tvarkyti ar varyti į servisą, nes daugiau taip pavažinėjęs liksi visai be stabdžių .
seip teisingai, reik ieskot slapiu vietu… o siaip jei atleidus pedala jis vel aukstai stovi ir leidzias, tai ziurek ir pagrindini cilindra, gal guos pareje, gal smeliuko pagave ir ten suraizytas visas darbinis pavirsius…
Panašiau man su RENAULT 21 buvo…Jokių pratekėjimų rasti nepawyko.Pakeistas pagrindinis cilindras ir viskas gerai.Po to seną - dėl ydomumo - išardžiau,ir radau vieną guminį manžetuką trūkusį…
Teisingiau liksi ne be stabdžių, o be mašinos, jei laiku nesusirūpinsi. Ant tokių dalykų, kaip ir ant prezervatyvų taupymas nepasiteisina
Tai gal cia R21 liga. Pas teva pas pats *****. Stabdys smenga iki dugno. Ramoonas, kas ten buvo konkreciai? Dar vienas pastebejimas. Ziema, kai salta, stabdziai gerai veikia, bet kai karstas metu laikas - ****iec. Jau metai su tokiais stabdziais ir nieko
Pagrindiniam cilindre problema buvo…Va paskaityk čia: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/101399.24 1-=(867647778](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/101399.241-=(867647778)
Issiardai pagrindi stabdziu cilindra ir paziuri ar visos tos gumos viduj sveikos ir ar nesusidevejusios jei ka perki nauju tu gumu komplekta ir vel surenki atgal
Man taip buvo ant lancios
galvojau nauja cilindra pirkti, bet kai 300 lt kaina pasake sugalvojau pats isardyt paziuret
pas mane tos gumos irgi skilusios buvo
Tai naujas komplektas kainavo ~17 lt
tai susitaupe ~283 lt
ten labai nieko sudetingo nera paciam viska padaryt
o ilgiau ziema pavazinejus , nedinggdavo? seip tai manau kad pas tave ten ne stabdziu skystis, o stabdziu kose skieta su vandeniu,skystis(jo likutis) uzverda ir smenga i dugna pedalas, pastovejus vel viskas normaliai dar syki agituoju KEISKIT LAIKU STABDZIU SKYSTI
Gal patarsit ir man. Žodžiu Audi 100 '83 avtamat. 1. Pirmą sykį nuspaudus stabdį - stabdo prastai, ratus vos ne vos bando blokuoti tik iš visų jėgų nuspaudus pedalą. 2. Bet jei antrą kart spaudi stabdį (nepaspaudus akseleratoriaus) tai visai ragas. Pedalas pasidaro labai kietas, ir stabdo pan. kaip rankinis.
Po akseleratoriaus paspaudimo žr. 1 punktą. Įtariu čia kažkas su vakuumine sistema. Šiandien pasikeičiau vakuumines šlangeles (senos buvo visai susidevėjusios) - efekto neatsirado. (na gal gal vos vos, nors greičiau čia psichologiškai veikia) priekinės kaladėlės nesenai pakeistos. Galinės (būgnai) dar geros. Skysčio daugiau nei reikia (taip pat keistas). Niekur nevarva. So what’s the problem. ?
gal vakuuminis stabdziu stiprintuvas kiauras(jo membrana) ir siurbia ora, bande stabdzius nuorint kas nors tau
Jo su draugo R25 buwo kraxas. supylem 300ml st. skyscio, pravaziavom, jokio progreso. grize radom balyte ir dar kaip jonukas su gretute palikom zenkla kur vaziavom
va, apie nuorinima šiandien taip pat pagalvojau, bet nebuvo antro žmogaus šalia, kad padėtu. O paskutinį kartą orino servise, kai keitė kaladėles (reikės kuria dieną nuorint pačiam). O dėl tos membranos, kaip ji atrodo, kur ji ten randasi? Niekad neardžiau, nežinau su kuom valgyt.
baigesi moskviciu laikai , uzminkai stabdy, paleidi , nueini ir atsuki po viena nuorinimo taska, labai graziai samatioku nubega, nuorini viena rata , eini prie kito, aisku gale(galiniuose ratuose) gali sunkiau begti , tai reikia su geru plaktuku stabdziu reguliatoriu pramankstint, aisku minkant stabdy kai orini dviese daug greiciau nusioprina viskas, bet ir vienam galima
va, priminei. stabdžių reguliatorių irgi keičiau ne per seniausiai. Senasis buvo tiek užkietėjas, kad nulūžo ir spyruoklė ir viskas, bandant pareguliuoti
Susidevejes pagrindinio stabdziu cilindro manzetas,jei sugebetum,uztektu pakeisti viena gumini manzeteli.
Tai kad tas stiprintuvo bliūdas man rodos net neardomas…O ir išardžius mažai šansų surinkt…Geriau kito pasieškok, nėra labai populiari detalė,daug nekainuos…