Per kiek laiko gavote vairuotojo pazymejima nuo egzu islaikymo?
Zulikai policininkai niekaip man ju neduoda jau 4 savaites, tai galvoju paklausinesiu kaip kitiems sekesi?
gavau lygiai per 3 savaites+2 dienas
gavau po 4 dienu
po 4 valandu
as gavau po 2.5h, kipšai ilgai štampus dejo ir laminavo
Po 2ju dienu. Veiksmas praeitame amziuje.
po 3 valandu
Man padarė per 4 dienas (pagal datą). Tačiau išdavė tik po 2 sav., nes tik tada sukakojo 18+1 diena. PS> teisės gautos šiais metais PS2> daryta žiemą, tada žymiai mažiau žmonių laiko ir greičiau jie daromi
10 d.
padare ta pachia diena , isdave po 9 dienu
po 30 min gavau
Teises gavau po valandos nuo valstybinio praktinio egzamino islaikymo…
Gavau… po keliu valandu nuo paskutinio laikiusiojo. Turbut po pusdienio, nes laikiau tarp pirmuju… Seniau visada iskart gaudavai- kad butu ka laistyt
Tai kas parashyta ant teisiu, ta data yra ne kai teses padaro o kai gauna dokus ish regitros, man atrodo ketvirtadieniais ar kada. Veliau jas tik gamina. as gavau po 2 sav, sios vasaros vidury.
Laikiau rugpjucio 4, gavau rugsejo 2. Isdavimo data ant pazymejimo parasyta rugpjucio 30. Viskas vyko 2004 metais
po savaites!
O as jau net neatsimenu… atsimenu tik kad tetis nedave masinos ta diena kai teises gavau… tai buvau labai nepatenkintas tuom… kaip as cia turiu teises o masinos neduoda iki mergu palekti
Ohhh jaunas kvailas
o as gavau per 5d, taipogi buvo ziema (tiksliau pabaiga), tuomet zmoniu bumas jau mazdaug prasidedinejo…
Tą pačią dieną, tiksliau neatsimenu, tas buvo prieš daug metų Laistymą geriau atsimenu