Per kiek laiko galima dviračiu nuvažiuoti iš Vilniaus į Kauną?

Per kiek laiko galima dviračiu nuvažiuoti iš Vilniaus į Kauną?

normaliai ir greitai minant ?

normaliai as nuvaziavau per 2.5 valandosŠypsena

sakyciau greitai ,tai iseina visu keliu apie 40 km/h myniai?Ir tai skaitosi normaliai,o tada jei jau minan stipriau…tai ir Rumsa apdetum?

nu nezinau pas mane geras dviratis isimeciau 18 begi ir nesijuto,kad labai lekciau ar uzduses minciau pedalusŠypsena

Esu per tris valandas su dvirachiu numynes 50,8 km, bet sustodavau prie ezheru, apsipildavau galva vandeniu nes zhiauriai karshta buvo. O ir shiaip tos trys valandos tai nebuvo labai daug… Šypsena Tiesiog ten labai durnas vazhiavimas… Kalnas… pakalne… Aukshtaitija gi visdelto buvo… Nekaltas Ish Utenos traukiau prie Zheimenio ezhero. Bet kai vienas vazhiuoji tai zhiauriai nuobodu, vazhiuoji ir dainuoji visa gerkle, vistiek niekas negirdi Cha cha Pamatai karve ir sakai jai - Ko zhiuri? Cha cha Ir t.t. Šypsena Nu vienu zhodzhiu elgiesi tikrai kvailai kad tik nebutu nuobodu Šypsena

Pernai su drauge vazinejomes po Siauliu apylinkes. Nuo Siauliu iki Kurtuvenu - 20 km. Pasisnekuciuodamos, neskubedamos, trumpai stabteldamos tiek numyneme per pusvalandi. Ir paskui vazinedamos kiek ziurejome laika, panasiai toks pat greitis gaudavosi - 40km/val. Aisku, galima ir greiciau, bet ± tiek.

ar tikrai? Šypsena
spidometrus pasireguliukim parasau Juokiasi

O del to i Kauna per 2.5 valandos, tai nebent su
sportiniu dviraciu. Ir tai dar truputi smarves reikia
tokiam greiciui palaikyt.

Is savo praktikos zinau, kad varant ilgesnes
distancijas (50km ir daugiau) vidutininkai gaunasi apie 20-22km/h.
Na nebent kelias visada esfaltuotas, daiktu nesivezi ir
vejas i nugara, tai buna svenciu kad ir daugiau.

Tikrai. Spidometru neturejom, bet laika nuimdavome, ir kiek kilometru kuri atkarpa trunka irgi zinojome. Bet kaip sakiau, vaziavome trumpais atstumais - vos po 20 km. Nuvaziavusios tiek, darydavome pertrauka. Jeigu beveik be sustojimo koki 100 km minti reiketu, zinoma, greitis butu daug mazesnis. Koks - nezinau, nes abejoju ar tiek istverciau, nepasizymiu super duper fizine sveikata. As tuos 100 kilu vaziuociau kokiais trim etapais, po kiekvieno pavaziavimo sustodama valandzikei atsipusti. Taip ir nenuvargsi, ir kelione smagi bus.

Ups… dar vienas komentaras… Cia mes ir snekame apie asfaltuota kelia Taip, nes kiek zinau, is Kauno i Vilniu butent toks ir yra. Mano vaziuotu marsrutu irgi visur asfaltuota buvo. Daiktu - taip pat faktiskai neturejau. Gal kokia smulkmena nebent. Na o vejas… vejas jau ne pagalbininkas. Vistiek i kazkuria puse gryztant turejo priesais pust. Siaip, nebepamenu…
Aisku, sutinku su tavim 100% zvyrkeliais ir su nasta ant peciu daaaaaug leciau vaziuotusi.

mastyk logiskaiŠypsena paprasciausia,pagalvok,kad autostrada dviraciais vaziuot draudziama,reiksia reiks vaziuot aplinkiniais keliais,tada kai zinosi tikslu km skaiciu ir preliminaria kelio danga,tada ir klauskŠypsena
priklauso,dar su kokiu dviraciu mynsiŠypsena
sekmesŠypsena

Šypsena

na gerai. jei vln gyveni tai siulau tau ir visiems norintiems kokia diena dviraciu nuvaziuot i Kernave alaus bokalui. Atstumas apie 42km jei gerai prisimenu.

Pagal tavo mynimo greiti tai butu tik valanda kelio. Ir jei taip is tiesu yra - uz alu moku as.
Ta prasme jei umbrella is tiesu taip greit dviratuku vaziuoja, tai jai ir visiems ten nuvaziavusiems pazadu alaus Tūsas
siaures vejo grarbes zodisCha cha

Na, as Siauliete. Nors pasivazineti ir labai noreciau, deja, turbut neiseis. Kaip jau minejau pora kartu, myniau trumpais atstumais. T.y. po dvidesimt kilometru. Skirtuma tarp 2x20 ir 1x40 jauti? Bent jau mano kojytes - tikrai taip. Tikrai negaliu garantuoti, ar jos numynusios puse kelio, antraja puse be poilsio sutiktu nuvaryti tokiu pat greiciu. 20 km asfaltuotu keliu per pusvalandi - lengvai. Kita sestadieni, jei neatsiras kitu planu, su drauge zadam vaziuoti 40 kilu. Paziuresiu del idomumo, per kiek numinsiu pirmaji 20 kilu, ir ar stipriai greitis suletes minant antraja kelio dali. Speju, turetu buti leciau, nors KA AS ZINAU.

Vilnius - Kaunas nera autostrada.

butu idomu is sono paziureti kaip visa tai atrodytu.Itariu vienas alu gersi…TaipTaip

Su veju nepalenktyniausi… Cha cha

chebrike, tik nereikia grybaut apie 40km/val greiti su dviraciu Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi toki greiti gali palaikyt koki 5-8 km max (normaliom salygom) arba jei:

1. esat dviraciu monstrai
  2. turit koki sustra dvirati su ipurskimu Juokiasi
  3. visa laika i nugara pucia stiprus vejas/varot vien i pakalne.

o siaip kaip jau ir buvo isreiksta, vidutini greiti siulau laikyt (planavimui) ~20km/val Taip

su veju, tai cia siaures? Šypsena
As nelenktyniauju… vazineju savo malonumui… na kartais aplenkiu, kad maloniau butu Cha cha
o del to alaus gerimo, tai as beveik ramus esu, kad man statyt nereikes.

Nors siaip nuvaziavimo ideja, jei butu norinciu, galima vystyti toliau.

Siaures, siaures Taip
Tai as irgi esu tikra, kad 40 kilu per valanda nenuvaziuociau. Sakiau gi…

O siaip, mielai noreciau pasivazinet, tik kad kitam Lietuvos kraste as… Nekaltas

Ir vis delto ,per kiek laiko galima dviraciu iveikti si atstuma?
Gal 5 h?TaipNeTaipNe