Per authorizing reikalauja password ir user name. Kaip tai panaikint?
Sveiki
Pasikeichiau kompa. Shiaip ne taip susiradau OE serva Bet daba per authorizing liepia yvest user name ir password
Ankshchiau to nereikalvo, kaip tai panaikint?
Viskas shiaip suvesta , o kai paspaudzhiu ok, man vistiek ishmeta ta lenta
tiksliau…
Nu per authorizing ishmeta lenta , yvest password ir user name Bet ten jau viskas surashyta , o kai paspaudzhia “ok” vel ja ishmeta
Ir po to error
“There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: ‘pkaunas.omnitel.net’, Server: ‘pkaunas.omnitel.net’, Protocol: POP3, Server Response: ‘-ERR Bad login’, Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92”
O tam outlook pimp… gaudaus O liepe viska man sutvarkyt
Atsiprashau, bet… Kas yra "OE servas"…?
Ivestas blogas slaptazhodis(password) arba vartotojo vardas(username) kaip matyti ish klaidos praneshimo… Ivesk teisingus duomenis, tuomet ir lenteles nebemetys.
gal usernamus ir kodus pasitikslinki
Nu blin,kad viskas teisingai suvesta Ar galima padaryt ( kaip ,kad ankshchiau buvo ) kad ish vis nemestu tos lentos? Uzhknisa jin
Ka ir visa laika dabar ishshokines…?
Ai , beje, o del to passwordo. Tai ji pats turi susigalvuot? Ar ten jau omnitelio turi but?
O kas ankschiau tau tuos email’o account’us konfiguravo…? Slaptazhodis turi buti tokspat kaip ir ankschiau. Lenteles nemete todel, kad ankschiau slaptazhodis buvo ivestas teisingai.
Vat kur shuo pakastas
Na senam kompe kazhkas ten sukonfiguravo ir viskas buvo keleta metu normaliai O daba naujas kompas, ir visa tai tenka daryt man
O kokiu nors
galima ta passworda susizhnot? Ar zhygiuot tiesiai y omnitel?
Bandyk vietoj usser name ivest savo elektroninio pasto adresa.
visvien, nesuprantu, nesamone kažkokia. Įvedi “vadinamai” teisinga pasworda ir neileidžia…
-niponimaju tada -
exas* neturi ka pasakyt tai tylek o tai ziuriu kad tik pilstymas is tuscio i kiaura
kas del slaptazodzio - ar turi sena kompa? Kuriam viskas gerai buvo, jei taip tada galime exportuot duomenis ir naujam importuoti, taip pat sutartis su ineto tiekeju tenais turetu but viskas parasyta
Turiu sena kompa O nuejus i omnitel salona man pasalytu ta passworda?
Nes jo tikrai nezhinau
Vel pas mane probleomos
Passwoeda susivedzhiau viskas norma Bet negaliu pashto siust, nei gaut ( trbut, nes kuris laikas tushchia, o turejo ateit
) Ka reikia rashyt kur yra Outgoing mail ( kur server ) incoming maila, kaip ir gera ivedzhiau ( omnitelio ) o outgoing?
Tokis pat turi but ar
tada viskas ko reikia, uzsileisk sena kompa - tenais exportuoki duomenis isirasyki i diskeli ir naujame importuoki…
tools - accounts - mail - export/import ir viskas
jis viska susivarys…