Penktadienis
Siandien uzmaciau, viena kelio puse jau pravale, dabar turbut antrosios imsis. Daug darbo…
kaune tai iskart po dvi veza geresnis biznis
atsikeli ryte (13h) o masinos nera
Aha… Dar jei veluoji kur nors, iseini - ner. Bet siaip labai sunku su parkingu butent sioje vietoje, tai kur kitur statyt nelabai turbut ir imanoma.
kaune šią savaitę žiauriai nuvežinėja iš visų kampų, nespėja kursuoti traliukai
Kad cia turbut su 20 tralu nespesi isvezt visu masinu. O jei spesi, tai reiks keliais aukstais viena ant kitos statyt.
jo…panasu i pilaite Vyduno gatve…
cia kokia gatve pilaitej valyt pradejo? vyduno?
noreciau, kad vilnius butu portugalija
*bliamba* nx, tie zmones, kas sugalvojo cia autobusu juosta padaryti, cia kai padare nauja kelia, cia kamsciu nebeliko, o masinu ner kur statyi, o is vidiniu kiemo ,man asmeniskai masina pavoge, o kaimynams magus vagia,tai kur tuomet masina statyti, Rimi aiksteleje? *bliamba* ******* jie
Taip, pilaite. Del parkingo - sutinku, tikrai ner kur statyt. Priedo kai nebuvo tos A juostos, lyg ir viskas OK su eismu buvo.
fabuose irgi trukumas stajanku
pagaliau pradejo valyt ten,kai dirbom ir tekdavo vaziuot i kita objekta tai niekaip neisvaziuodavom nebent per bordiurus
sianakt teko kaune nakvoti, tai plia masina reikejo Ozeskienes gatvej palikti, nes vidinis kiemas kisenes dydzio. gerem iki sesiu ryto, o astunta reikejo keltis ir eiti susimoketi uz stovejima
jie dabar isprotejo su tom A juostom, visur ju pridare , isprincipo vaziuosi A juosta
siaip jei masian netrugdo eismui, tai neturi jie teises nuvilki, kapkana ant rato ir vsio. Nu bet jei autobusu juostoj, tai turi teise nuvilkti.
va butent sitoj vietoj mane nutempe, ryte po apie 14h atsikeliu, iseinu i balkona parukyt, ziurau masinos ner
skambuinu mentam masina nupiso… padiktavau nr, sako giraites 3 atsiimkite
ble senai buvau pilaitej, nuo kada ten A juosta? nx dalbajobu kruva *bliamba*, gelvonu - staneviciaus gatvej *gėjus*tizmas didziausias padarytas… niekada nebuvo kamsciu, dabar nuolat reik stovet
Debilai jie b.l.e…