Penktadienio vakare............

Penktadienio vakare…

Ką veikiate penktadienio vakarais po darbo savaitės,
planuojate ramų piolsį,
gal norite IŽIEBTI Alus ar Taurė,
lekiate kur į GAMTĄ,

S utra ne vypel, den propal…

KAip kada. Ir taiTaurėneprosal ir islekt progai pasitaikius gerai.

na siandien galvoju, kad reiks biski Alus pavartoti Aš nekaltas

Zmogaus lupu forma pritaikyta degtinei is butelio gerti

Echh…as shaindien Alus pavartosiuuuu… Kursiokai susibega. Drauge musu metus nematyta atvazhiuoja, tai pagerism…

Eisiu loshti

Penktadieniais reikia atsipalaiduoti, todelAlusAlusniekada nepamaisoCha chaCha chaCha cha

5-dienis - “vairuotoju diena”Šypsena kadangi kolektyve ju gana daug ~10 - tai kiekviena 5-dieni TaurėTaurė… tik kartais norisi su bangieciais kokio AlusŠypsena

Penktadienis - diena atsipalaidavimui po sunkios darbo savaites, galima ir su Alus arba Taurė, o dar geriau kai salia Moterys!

as tai: arba i pub’a, arba i lova, arba i Mirc’a ir etc…
bet visais atvejais: just relax - take it easy Šypsena

Dazniausiai tai Labas dance party Šypsena, ir to Taurė apsilimui, penktadienis atsipalaidavimo diena Cha cha. Nors kartais po savaites darbu penktadieni i lovyte ir iki sestadienio ryto murrrrr Cha chaCha chaCha cha

…Tai kad rytoj dirbu…LiūdnaLiūdnaLiūdna

nors beveik visada penktadienį po darbo bandau apsitvarkyti butą. Nes po visos savaitės ne kaip viskas atrodo…čia kad ir kaip tingisi, bet nuostata tokia - KROV S NOSU…Cha chaCha cha

O po to jau kaip gaunasi…ir Alus ir Taurė… o kartais išviso visus tel atjungiu ir “pasilieku su TV3”…Kietas

Visiskai nesugebu planuoti, kaip buna taip gerai Šypsena

šiap tai mėgstu paužt,ir jeigu vyras toleruotu mano išvykas su merginom tai pagastroliuočiau dažniau.O iš tikrųjų man smagiausia yra šėlt su bendradarbėm kai nereikia jokiu vyrukų.Tada galima atsipalaiduot ir jaustis laisvaiBaisu

Labas visiems,ar ir jums penktadieni po pietu "prasideda" sestadienis?

Tcevai, kuru velniu tu cia atejai, kaip paskutcinis traukinys Cha cha

cia i tavo man nesuprantama klausima, dar nesuprantamesnis atsakymas Šypsena

Vakar nedirbau tai šiandien ariau Cha cha nieko ir nenoriu,tik prie kompo pasėdėsiu truputuką Graži

bjaurus nu nebūk tu bjaurus! Piktas Atėjo tėvelis taip nedrąsiai, mandagiai paklausė… Šypsena Ko čia nesuprasti?
Juk tikrai daugeliui penktadienį po pietų jau nebesidirba… visos mintys apie poilsį pramogas ir atsipalaidavimą po sunkios savaitės Šypsena
Man tai tikrai jau dabar šeštadienis Liežuvis