Pedu kauliukai prie didziojo pirsto?

Pedu kauliukai prie didziojo pirsto?

gal kas darete ju operacija? Domintu pooperacinio periodo trukme, savijauta po operacijos, mintys kodel tai darete ar dar karta tam ryztumetes. Kiek teko girdeti tos operacijos yra pilnai kompensuojamos, bet ne visiems pavyksta is karto. Ir kur kreiptis del tos problemos?

Pooperacinis periodas ir gyjimas priklauso nuo bendros organizmo būklės. Tokias operacijas rekomenduotina daryti šiltu metų laiku, nes po operacijos sutvarstytų kojų neįkišite į jokius normalius batus. Teks kurį laiką pavaikščioti su šliurėmis, pavaikščioti į perrišimus ir taip toliau…Na, pėdos dar kurį laiką bus jautrios.

Laikotarpis ivairus priklauso nuo issikisusiu kaulu ir pan. bet va mano mergikei dare abejoms kojoms is karto daresi. Tai normaliai atsigavo po kokiu metu sakyciau. Nors ir dar dabar paskauda, ypac kai keiciasi orai ir pan. Siaip dar buvo problema, kad pirstu kaulai tapo ne tokie paslankus. Sunkokai lankstosi ir pan. Be to reikejo dar nesioti supinatorius kad pirstai nekryptu, neziurint i tai vistiek pasisuko. Bet kita vertus dabar nera tos problemos kaip buvo seniau, nes batai nesiojasi visai kitaip nei seniau, o ir padikauliai jau eme eiti vienas ant kito, tad si problema irgi issiprende. Any way tai gana sudetinga operacija ir pasviekimas toks irgi sakyciau salyginis. Uz pacia operacija nereikejo nieko moketi tik visokios tvarsliavos ir pan reikejo nusipirkti daugiau kaip ir nieko.

Jei kas domina rasyk i privata.

Teko girdet is poros pazistamu, kurie operavosi bendrose klinikose. Hmmm… Ne Turejo problemu - ir negerai su kaulais kazkas, ir vel ataugo, ir kt. Aisku, negaliu sakyt, kad visiems taip yra. O keli pazistami operavosi Baltijos Amerikos klinikoj. Ne vienas nesigailejo pinigu ir dar ne is vieno negirdejau, kad problemu turetu.
Tiesiog siaip komentaras. Apsisprest tau paciai.

Man irgi kauliukai ant abieju koju. Tai batus kaip laivus placius nusiperku ir nebesikankinu su siaurom spilkom. Vis ateina i galva mintis, kad reiktu isoperuoti, bet kazkaip nedristu… Pries kelis metus kaimynka patare su jodu juos tepti-atseit sumazes Ne bobuciu kalbos. Nors gerai tas, kad man ju neskauda jei batai ne per siauri.
Ar manot kad tai paveldima? Musu seimoj pas visas Moteris “sestas pirstas” issisokes Nežinau

Kiek girdejau, tai butent paveldima Nustebęs
Zinau, kad ir mano mociutei buvo, o gal ir promociutei…
Uztat ir pati bijau, kad man neisrysketu… Bet jeigu taip ir butu, tikriausiai, operuociausi. Nes maciau, kaip mama pries operacija kankinosi - vos paeit galejo Nežinau

va uztai reikia smarkiai pagalvot, ar verta nesiot aukstakulnius. zinau kad mano seimoj yra polinkis i tai, tai taip pagalvojau kad dabar pilna graziu zemakulniu batuku - kam rizikuot Nekaltas

Nu as jokio skausmo nejauciu ir vaikscioti man daug patogiau su aukstakulniais nei lygaus pado. Tik va isvaizda pedu tai nelabai kokia, todel ir svastau. O tie kaulai tai pas mane kaip ir pas dauguma paveldeti ir isryskejo jau vaikui, bet didelio diskonforto nejauciu.

Nu nepasakyciau… Mano mama niekada aukstakulniu nemego, o mociute isvis ju nenesiojo. O va prasau… Nustebęs