Pazintis ir ablomas

Pazintis ir ablomasNekaltas

Kurios paklaustum koks tavo Vyras idealas atsakymas buna tokis: aukstas >>> apie 180-190 tamsus >>juodaplaukis Geraina kitu bruozu kaip > protingas, sexualus, tvirto kuno sudejimo ir tt neisskirsim Ne. O dabar in LT dafiga> Vyras yra PrisitaikeliaiTaip, nes kas trecias dazytasNekaltasTai tokis pamastymas Nekaltas> Moteris !!! jei blyn isikliopinot ish pirmo zvilgsnio ir pabendrave siek tiek su tokiu “Prisitaikeliu” sukrentat i patalus Apkabinimas…o ten jis Baisu Ryzu kushiu Laimingas, strazdanotas Pavargęs ir baltas kaip suris Angelas… tai px ane uzmirshtat ideala ir … ??? ar neshat sawo mesgalius ish patalu ??? nors kaip teigia

tie Ryzu kushiu Laimingas, strazdanoti Pavargęs… yra patys pajegiausi barshkintojai Taip, bet … tai ar daug tokiu apsikvailinusiu Moteris yra ant shio swieto ???jei kas 3-cias Vyras juodaplaukis…tai kas 3-ciai Moteris yra buves tokis ablomas???

Neturiu vyro idealo Liežuvis

nepisdielink Kietas

man patinka ryži Cha cha Liežuvis

labas dienas Nekaltas…kaip tik pietus taip naujai iskepta poshla tema Nekaltas… _Atsakymas_Neturejau vyro idealo NeAblomo nebuvo NeBeje Blondi Vyras be proto seksualus GirtasO “kusys Pavargęs” galimas ir nupesti, kad ryzumo neliktu Baisu Cha cha Juokiasi

ir ryzai apzelusia Ignoruojupeshiotum ???

mano tamsiaplaukis nedazytas Juokiasi ir nesu susikurus jokio idealo Mirkt

man labiau rupi zmogaus vidus ir jo protas,nei jo dazyta isore.Jei jis nori but dazytas,tai tegu buna.man px

Nu neturiu Nekaltas tikrai tikrai tikrai Taip Drovus

O tu ziuriu esi mates ryzu Vyras Ignoruoju jei jau taip sakai… Pavargęs

Plaukus juodai nusidaziau, dabar beliko kusi ryzai perdazyti ir strazdanom apipavidalinti ir psio, busiu pac kieciausias… Cha cha

aha…pliaze Taip…ju Ignoruoju raudonai idega Taip

Juokiasi Gerai

tai tau turbut pasiseke Nekaltas

Cha cha…vo blyn…nori buti super barshkintojas ???

Ryzas tu ryzas PavargęsJuokiasi

tai ko tu *bliamba* pliaze i Vyras Ignoruoju spoksai??? Apakęskam tada mergos skirtos??? Apakęs… negi tu *gėjus* Žliumbia?

Man rods ka tu irgi nori tokiu patapt Nekaltas

nea…ash naturalas-barshkintojas Liežuvis