Pazintis gatveje…
tu prieit prie mergos neisdrystum
…
prieini prie panos ir sakai - ainam isgert
viskas , ji tavo
stenkis kad pokalbio pradzia butu kuo idomesne kad nebutu banalybiu ir nebijok apsikvailint. nieko cia baisaus. aisku pasakyt lengveu nei padaryt.
prieini ir sakai, as taves noriu einam kur nors nuosaliau
[joke]
prieini ir sakai, tu man kazhkur matyta, mes gal pazhystami? Ji sakys ne… ghmm vistiek matyta, nesvarbu gal veliau atsiminsiu, o beje juk ne problema susipazinti
prieik pasisveikink, paklausk vardo, pasakyk, kad graziai atrodo, merginom tikrai tai patinka. Man karta buvo toks nutikimas ir kas man labiausiai patiko, tai, kad jis manes neprase numerio(kaip kiti daro, ikalbineja ir pan.), o tiesiog man ant delno uzrese savo numeri ir pasake, kad jei jis man patiko, tai jam duociau majaka(tiesa sakant tai buvo vakar) Bachuras fainas, iki siol turiu jo numeri ant delno (+37060119882) bet iki siol nepaskambinau, nes neturiu saskaitoj
nuo to kaip ir su kitom merginom viska pradejai…
kvailai taj tikraj neatrodysi jej normaliai konors paklausi pvz: labas, kox wardas, arba kaip sekasi ir t.t.
~
~
nioo paghal amne tikraij kvaijlaij neatrodysi…paklausk jos ka nors & so on…
tokia inic iatyva - skatinama… o pradeti?.. pirmiausia nepradek sakiniu "gal galime susipazinti?" nes labai kwailai skamba… geriau pasakyk koki komplimenta arba kaip jau kazkas minejo - paklausk kiek valandu, tada vardo ir t…t…
joa uzkalbink…sakyk labas man tu kazkur matyta ar ka nors panashaus…
mane tai asmenishkai nervishkai veikia kai prieina ir klausia kaip sekasi
reikia sakyti labas… pakviesk arbatos , sulciu, ledu… ir viskas… tik niekada is kart neprasyk numerio… as tai asmeniskai tokius vaikinus kurie is kart praso numerio nx pasiunciu
jei kalbesi nuosirdziai ir nebusi ikyrus Tai kwailai neturetum atrodyt
man tai buvo tas keleta kartu
viena karta ieste tiesiog ejo prieshais manes ir sako labas
…ash ishkarto nesureagavau,nes kazhkaip buvau susimasvius
veliau visga sustojau ir atsisukau,o jis stovejo ir shypsojosi
sakau “labas” ir irgi negalejau nesishysot
jis klause mano varda,kur einu nu ir tt,tiesiog pasake,kad neishsigasciau nes jis tik noretu susipazhint
man tai zhvengas eme kaip visada tokiose situcijose,bet ne ish vaikino,o shiaip buvo labai malonu
ir kad
tox fainulka drasus
o dar viena situacija buvo kad vazhiavau autike namo ir vienas labai zhiurejo i mane (autike)
ash ishlipau ir girdziu kazhkas bega paskui mane.tas
tai jis tiesiog pasake "labas,galiu tave palydet ? " nu ir kaip cia nesutiksi?gi nesuvalgys
pasikeitem nr ir buvom dar susitike
man asmenishkai labai faina kai prieina susipazhint
nieko blogo apie ji negalvoju
atvirkscaii
aishq jei jis padoriai elgesi
taigiz pirmyn!!!
sorry kad tiek prirashiau
Em…Nuo ko pradeti? Mane labai daug kas bando uzkalbinti gatveje … O pokalbiu temos buna ivairios, nuo labas ir kaip sekas, o kartais visai tokiu ne i tema, bet linksmu buna …
So pirmyn ir drasiau nesvarbu ka pasakysi, svarbu buti neisisokusiam ir nevaidinti kieto… (as taip manau…)
mane asmeniskai labai nervuoja kai prieina is sako kur eini??arba labas.Koks tavo vardas?er kazkas pan.
Geriausia man rodos butu paklaust kiek valandu…arba sakyt kad kazkur matyta ir pan.
o paskui telieka tik rast bendra kalba
manau tikrai uzhkibtu
labas??/ arba koki sukta, bet negasdinanti klawsimeli uzduok,