Pazinimas pasaulio, saves... pasvarstykim...

Pazinimas pasaulio, saves… pasvarstykim…

Siaip daznai iskyla kilmes,atsiradimo,prasmes klausimai…
Ar jauciates tobulas??? ar sugebat ugdyti savo valia??? ar esate kitoks nei buvot anksciau???
Tas kas sugeba pomazu pazint save,-jam bus lengviau gyvent…
Na zodziu cia tokia tema,-ne i tema,bet jauciu,kad atsiras zmoniu suprantanciu,ka as cia kalbu Mirkt

be vertejo ne kas tesigaus Liežuvis Bet siaip tu teisi save pazinti reikia Taip As taip pat noreciau pazinti bet tas objektas manes neprisileidzia Juokiasi

siaip tobulas nesijauciu,bet koks esu toks jau esu ir nesiskundziu!
siaip su valia tai jau sudetingiau,bandau ugdyt,bet nelabai sekas!
siaip palyginus pries kokius 5 metus esu pasikeites:labiau pasitikiu savimi,zinau ko noriu ir to siekiu ir t.t

As kuo toliau tuo labiau isitikinu,kad pazint save yra be galo sunku…Nekaltas

as taip pat kitokia nei pries 1-5metus,bet as saves nepazystu,ir nesuprantu kam …
zinau tik kad Širdis Cha cha

O dar sunkiau pazinti moterisJuokiasi,Cha cha

bijau tik kad nepasikeisciau kai busiu suaugusi…

na jo kas tiesa,tas nemelas!
ir kuo daugiau bandai jas pazinti ir suprasti-tuo labiau š…gaunas!

tai jauciu butu atsakymas toks kad jos pacios saves nepazysta???Nekaltas

Bet stengtis reikia jei nenoresi nesuprasi??? Bet siaip as manau kad sis dalykas imanomas Šypsena

bet jei tu pazinsi save ir pasauli tai jauciu,kad nebebus taip idomu gyvent…As manau,kad pazines save zmogus yra visagalis…

Na na i dievus mes nepanasus ir jais netapsim Šypsena Ir vargiai tikiu kad pazinsime save iki galo Šypsena

Nepanasus nes tu taip isaukletas mastyt,tu nuo mazens matai kitoki Diewo atvaizda kaskoki kuri issigalvojo zmogus…
Diewas gali buti ir tu pats sau ir ne tik sau jei busi protingas Mirkt

Nepanasus nes tu taip isaukletas mastyt,tu nuo mazens matai kitoki Diewo atvaizda kaskoki kuri issigalvojo zmogus…
Diewas gali buti ir tu pats sau ir ne tik sau jei busi protingas

As DIEVAS!!!Pagauni…?Tūsas

anksciau budamas 18m pilnas jaunatvishko maximalizmo bandydavau analizuot gyvenimo prasme… visa tai nublanko kasdienei rutinoj kai ryte atsikeles pradedi galvot ne apie saves pazinimo teorijas o apie materialius dalykus kaip isigyti busta ir t.t.

As i dieva netikiu ir namanau kad yra pasaulyje visagaliu Ne Nebuna stebuklu ir nebuna zmoniu kurie tuos stebuklus kuria Ne

Nu matai , kad juo but reik daug ka pakeist savyje Mirkt

Nematai pasaulyje stebuklu???
Nu tu duodi…
O gamta?????????
Paziurek i gamta!!! Stai tau ir argumentas,kad zmogus gali daug padaryt…Pasodink maza azuola ir atvaziuok jo aplankyt uz 20metu … negi tai ne stebuklas?

Pilnai tikiu,gali buti,kad man taip pat bus lygiai tas pats Mirkt
bet matai visko siam pasauly buna…
Kai sy savaitgali pamaciau nepakartojamai neapsakoma grazia gamta as pamaniau,kad viskas as pamaciau per daug,man nebedera gyvent,nes as sugebu izvelkt per daug,…
Na cia siaip parasiau neiskaitoma,nesuvokiama kalba Šypsena