pažeminimas(©DiRektorius)

pažeminimas(©DiRektorius)

su raudonom užmovus žieminius ratus biški atsigulė ant arkų. Vos namo grįžau :o

felges nuo 5er?

Įžvalga ir pastabumas vertinama direktoriaus savybė Gerai

cigonas su rolexu Blogai

Aš ne toks supratingas kaip tamsta, neįkirtau prikolo.

arba vogti,arba ne nuo tos masinos(bendras vaizdas)

aišku, kad vogti, kur gi daugiau galima juos gaut.

kas tas felges?

One>> susidek teisingus etus ir galesi spyruokles isimt isviso MirktBlec as tai one tavo vietoj atsukciau ta dyzelioka bent iki kokio 170ag ir kokiu 350-400nm Girtas

manja>atsukt iki 400nm jau biski investicijos Nekaltas

Juliau - ratlankiai

dr002>> nu blin daba kai pasakiai gi prisiminiau kad pas jy cia ne camonraily gi nu jo tada tokius skaiciukus pasiekt jau problematiska Taip

man uztenka uzestrelint,kad vietoje 350nm gaut 400nm ir 197ag,jam jau biski brungiau tokius skaicius isgaut

šiandien pardaviau tokius diskus Geraiir kaip reikės važinėt, jei vos eina namo grįžt Apsvaigęs? tipo spyruokles sezonui keist? aš tai prieš tokius nestandartus.

rmg, pakeistos jau spyruoklės. Kitam sezonui kažką universalesnio galvosiu. Gal reguliuojamo kažką dėsiu. Dagyvent dar reik. Manja, nesuprantu kam ją turbint taip stipriai. Traukos man per akis, varžybose nevažiuoju, net trasoj nevažiuoju su ja. Mieste lakstyt nėr kur, o taip paspaust užtenka tų 106kw. Golfą turiu draskymui. Ten pykčius ir išlieju ;-]

one>> is kur pas tave 106kw? Nekaltas kiek zinau 2.0 buvo arba 100kw arba 110kw Mirkt

nu čia gal paklaida uždainavo, bet stendas būtent tiek parodė.

one>> nu as tau sakau kad tokio nebuvo buvo arba 100kw bmw iki facelift kaip pas tave ir po facelifto su 110kw Mirkt

kaip tu nesuporanti,su amziumi auga kw Juokiasi…plia geru cia kailiu yr Juokiasi