Oho! Netgi Lyga Ir kokia ten pavydumo lyga? Shiaip tai panelyt shis zhodis rashomas liga
O dabar rimchiau. Tau tikrai reiketu daryti kazhkokias ishvadas, nes kitaip tu prarasi vaikina… Na kalba apie kitas panas… na ir tegul kalba… ka jis negali tureti draugiu? Laikydama pririshta ji tu tik prarasi ji… daryk isvadas jei nenori netekti mylimo zhmogaus… kas kad pazhiuri i kita pana? tai nereishkia kad jam ji patiko… gal tiesiog jam patiko jos striuke ar dar kokia nors kita aprangos detale… O gal tiesiog jam pasirode keistas tos panos veidas ar kokia kita kuno dalis, todel jis i ja zhiuri…
nezinau ka reishkia toks pavydas. ir dziaugiuosi tuom, nes nereik kvarshint sau galvos bereikalingom ir nemaloniom mintim
patarimas. o tu pabandyk kartu kitas mergiotes apkalbet
Bet kodel toks idomus vaikinu mastimas?Pas ji draugiu gali buti,o pas mane draugu ne?Netgi mano grupiokai jam yra priesai,bet as juk mokslu del ju nemesiu.
Tai tada rinkis ar moxlai ar vaikinas… Shiaip mazhiau kreipk demesi i jo shnekas kad tau negalima draugu tureti, jei shnekes daug pasakyk kad tu turi tokia pat teise kaip ir jis - tureti draugu ir draugiu… Blt nesuprantu kas pas jus chia per draugyste…
A man irgi tokia mintis kilo, kad gal jiems reiktu pasigydyti… tokios situacijos gyvenime nemachiau… kas chia per draugyste? chia gi kanchia o ne draugyste