Pavydas

Pavydas

TAip tau ir reikiaCha cha o jei rimtai tai Cia tikrai liga ir vaistas yra tu buk neistikima jam iskarto pasidarys lengviauŠypsena

Metams begant pavydas arba mazes, arba vienas paskui kita keisis draugai…

Istekek gal maziau pavydesiŠypsena
O siaip tai reikia tavardytisTaipTaipTaip

Oho! Netgi Lyga Cha cha Ir kokia ten pavydumo lyga? Cha cha Shiaip tai panelyt shis zhodis rashomas liga Cha cha
O dabar rimchiau. Tau tikrai reiketu daryti kazhkokias ishvadas, nes kitaip tu prarasi vaikina… Na kalba apie kitas panas… na ir tegul kalba… ka jis negali tureti draugiu? Laikydama pririshta ji tu tik prarasi ji… daryk isvadas jei nenori netekti mylimo zhmogaus… kas kad pazhiuri i kita pana? tai nereishkia kad jam ji patiko… gal tiesiog jam patiko jos striuke ar dar kokia nors kita aprangos detale… O gal tiesiog jam pasirode keistas tos panos veidas ar kokia kita kuno dalis, todel jis i ja zhiuri…

Man draugų jis irgi neleidžia turėti,dėl to man ir pykta Liūdna

nezinau ka reishkia toks pavydas. ir dziaugiuosi tuom, nes nereik kvarshint sau galvos bereikalingom ir nemaloniom mintim Šypsena
patarimas. o tu pabandyk kartu kitas mergiotes apkalbet Cha cha

Pikta o ne Pykta Cha cha
Tai matyt neprarasi vaikino jei jus vienodai pavydus esat… arba ieshkokit kompromiso…

As irgi pavydus. Bet gal ne taip stipriai Šypsena

Bet kodel toks idomus vaikinu mastimas?Pas ji draugiu gali buti,o pas mane draugu ne?Netgi mano grupiokai jam yra priesai,bet as juk mokslu del ju nemesiu.

Tai tada rinkis ar moxlai ar vaikinas… Shiaip mazhiau kreipk demesi i jo shnekas kad tau negalima draugu tureti, jei shnekes daug pasakyk kad tu turi tokia pat teise kaip ir jis - tureti draugu ir draugiu… Blt nesuprantu kas pas jus chia per draugyste…

Hmm…gal jums abiems reiketu pasigydyti…?Aš nekaltas Kas per daug,tas nesveika!Taip

A man irgi tokia mintis kilo, kad gal jiems reiktu pasigydyti… tokios situacijos gyvenime nemachiau… kas chia per draugyste? chia gi kanchia o ne draugyste Cha cha

Gal jie sekliai morkos(kaip buvo tokis ciuwakas is "Cipolino nuotykiu&quotMirkt?Cha cha

Gal? Cha cha Aš nekaltas visko gali buti… Cha cha

Zodziu,porele turi problemu…

[quote]Blt nesuprantu kas pas jus chia per draugyste…
[/quote]

na ir as nebesuprantu kas cia per draugistė

Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

Gal jie Adamsu sheimynele? Cha cha Aš nekaltas

Pastaba: Tu norejai pasakyti mano vaikino mastymas vietoj "vaikinu mastimas" ar ne? O del tavo pavydo: kas per daug, tas nesveika.