Pavydas ar tai baisus ginklas meilej.
Aš esu labai pavydi.:o Turiu zinoti, kur mano vyras, su kuo ir pan. Nes vieną sykį jis mane iškeitė. Dabar žiauriai pavydžiu… Kaip tą pavydą nuslopinti?
Jo , cia jau negerai…Kai yra nuklydimai, po to seka ne pavydas, o itarimai. Pati pagalvok. Panasia situacija turejau, todel su tuo zmogum keliai issiskyre. Vienas dalykas - jis man buvo ne vyras. Arba tu su tuo susitaikysi ir gyvensi toliau, arba taip ir nenurimsi ir save is proto isvesi. Tavo teise rinktis.
užgrauš tave pavydas negyvai…
Atleisti galima daug, bet pamirsti… Tokio dalyko neimanoma pamirsti. Bent jau as taip manau
as irgi esu is prigimties pavydus zmogus, tik dabar neturiu kam ko pavydet Bet kai pradedu pavydet, visada paklausiu - o kas nors ar pasikeis, jei as cia sedesiu (arba nesedesiu
), nirsiu ir jaudinsiuos?
Ir ar verta pavydet? Jei nores kairen nuklyst, nuklys, ar tu pavydesi ar ne.
dek 60gr
Jeigu iškeitė, tai kam dar pavydėti? Mesk jį . Nes iškeis dar ne vieną kartą,jeigu jau turi tokį polinkį, o tu ir pati kankinsies, ir vyrą kankinsi
o as manau, kad jei negali pamirsti, o dazniausiai taip buna, tai nera reikalo toliau gyventi…o cia joks ne pavydas, tai elementari paranojos pradzia ir ji niekur nedings, o tik giles ir astres…ar tau paciai malonu taip gyventi? kiekviena karta kai uzsilaiko ar iseina kovoti su mintimis, kad vel su kokia dama, ja buciuoja, myluoja ir t.t. taigi isprotesi greitai… o pavydas, as pavydi, bet siaip nelabai mano vyras suteikia pagrinda man pavyduliauti…nors pavydziu, sirdele sukirba net tada, kai parduotuvej su pardaveika kokia besisypsodamas flirtuot pradeda…alia tai irgi gerai, vadinasi sveikas vyrs salia
Ne visai pavydas čia. Tu tiesiog juo nepasitiki. Pasitikėjimą jis prarado labai lengvai, o jį atgauti jau reikia pasistengti. Ir ne visada išeina. Jei šnekant apie pavydą, manau kad meilei jis tikrai kenkia. Kažkiek pavydėti reikia(jei visiškai nėr pavydo, vadinas nėr ir meilės), bet tai daryti su protu
Pats pavydas nėra itin baisus. Ale sumaišytas su kirviu, svinorezu ar kokiu kitu aštriu namų ūkio padargu gali virsti “Šuriko nuotykiais mėsos kombinate”.
100proc. pritariu Alyvai-jei nesugebi pamirst ir atleist, nera prasmes buti toliau kartu. Nes tik kankinsit vienas kita su tuo nepasitikejimu ir abejonem.
. Visiškai pritariu
.
“Pavydas ar tai baisus ginklas meilej.” pavydas - tai ne ginklas, tai nuodas meilei…
Bet ne be pagrindo jis autorės atveju, kaip suprantu Ar ji dėl to kalta tad?
Tai niekas jos ir nekaltina.
Manau, kad pavydas tikrai baisus meiles priesas… Reikia stengtis vengti pavydo taip kaip iseina… Geriau nematyti/negirdeti/nezinoti to kas kelia pavyda…
nes patys tokie ania
Ačiū už patarima, bet išeina taip, kad reikia būti aklai, kurčiai ir durnai?