Pavojus

Pavojus

Sveiki norėjau pasidomėti bangos komandos kaip galėjo taip atsitikti?

Narsiau sau po bangą ir dairiausi po įvairių bangiečių dienoraščius…

Žinau, kad zaisliux dalyvės asmeniniam puslapyje paspaužiau visi dalyvio dienoraščiai, o pats nuėjau kitus puslapius naršyti. Po kurio laiko patikrinęs langą pamačiau kad TAM lange esu prisijungęs bangoje miau7 dalyvės vardu ApakęsApakęs pabandžiau panaršyti giliau ir man sekėsi - žinoma nieko neikeičiau nei asmeniniam profiale nei kitur, bet tai būtų buve neproblema.

Tai nejau kas nors gali taip pat prisijungti ir mano vardu???

Na čia kaip įtarių kelių langų efektas. Gal kartais kitam lange tos miau7 profaile landžiojai? Na nežinau kaip ten buvo, bet labai negerai jei yra principai logintis kitų vardu Ne

aš brawsinu su Opera 7.11 ir visada atsidarau bent kelis langus…

O i miau7 profaila tikrai nelindau siandien (bangoje apskritai seniai buvau) ir labai nustebau kad ten atsiduriau - pradzioje pagalvojau kad tik optine apgaule Nekaltas

Apakęs

kazkas matyt prie pagrindines Bangos duombazes gali prieit-kitaip tariant turi rakta-varyk tiesiaiPavargęs.MARCIUX: kai su konfidencialumu ir duomenu apsauga?Kietas

dar ir taip bunaApakęs

Net bloga darosi tai skaitant Šypsena Jeigu nuknistu mano nika tai banga man butu mirusi, nes cia sudejau visus metus Šypsena Gal net daugiau Šypsena

[dF]

Wo blyn kaip gali būti Pavargęs

reix nuknist nikuŠypsenabanus visiems sudet, temas pratryntApakęs