pavoge vaizdo kamerai akuma ir pakroveja!!!
Vat atsitiko tokia beda,pavoge man kameros samsung vp-d80i akuma su pakroveju.bet baisiausia tai kad ta kamera ne mano o tewu!!tad kuo greiciau man reikia kita nupirkti,kad tewukai napastebetu tad gal zinot kiek galetu tai kainuoti?ir kur vilniui butu galima isigyti?gal kas esat su sia problema susidures?
Mdaaa. O gal vis del to pats vogta pirkai ir dabar pasakas kuri? Kazkaip neisivaizduoju situacijos, kai vagiama akumas ir pakrovejas…
gal pavoge koki krepsi, o jame voliojosi atsarginis akumas ir kroviklis ? bet, zinoma, nepatikesiu, kad kas nors tik akuma nuo kameros nulupo
buvai baliuj, palikai pakraut ir kazkas pasisavino zinant kiek akumas laiko, tai labai reali situacija. Mes vaziuodami visad tampom visa iranga.
tai wat kad nupiso!!!o buwo taip!galiu papasakot.gyvenu vilniuje Raugyklos gatveje(cia senamiesty randasi)pirmam aukste.ir buwo paliktas truputuka langas atidarytas.o ash buwau su reikalais tulike ishejes.o batarke krovesi ant palanges.nusishiku ir ishejes ziuriu-ble,qrw,nx-langas iki puses atidarytas ir akumo nicht!!!ir ka jus sau manot?
kas per reikalai tulike ? siaip uzjauchiu
ka gali weikt tulike-kaku dariau!!