Pavesine
Pavesine mano sodyboj. Kedes laikinos, laukiu masyvo baldu
tas bliudas - nes vanduo lasa
tvarkingai
viskas gerai, tik zvino pradzia galejai ir kulturingiau uzdet
Keistai atrodo kabantys stogo kraštai. Kaip apkerpėjus, apsamanojus Kraštai ir kamino apėjimai vizualiai pjaunasi su griežta sienų tvarka. Nelabai suprantu prasmės įėjimo zonoje, greta medinių konstrukcijų statyt krosnį. Man emociškai nepriimtinas statinys, nes nėra jokios apžvalgos - atvira viena siena. Forma be fantazijos - stačiakampis. Visumoj toks tipinis pagėrimų urvelis. Kitiems gyvenimo atvejais nepanaudojama
Nors gal toks ir buvo statytojo tikslas
Grazu, bet atrodo per daug uzdara ir tamsu.
Pritariu ZZ
o kur tą krosnį statyt? man kaip tik čia atrodo tinkamiausia vieta iš praktinės pusės - neužima sėdimo ploto, atsukta į sėdinčių pusę (t.y. sėdint prie stalo gali grožėtis liepsna ar saugot šašlus nuo susvilimo )
i spragsancia krosni grazu ziureti sedint prie stalo, kitos vietos nelabai numatysi i bliuda vanduo nelasa jame buvo plaunamos braskes
zvyna dejau ir laikiau rankoje pirma karta gyvenime, savo darbu patenkintas
del uzdarumo, pritariu, visos uzdaros sienos apsaugotos nuo meslo kruvu vaizdu, nuo kaimynu akiu ZZ pastaboms pritariu, statyta buvo del pagerimo ir pietavimo, vakarieniavimo. del vizualiu pjovimusi, tame ne specas, profo akis gal izvelgia, buitinio stroitelio kaip as - tinka
Ramiakas, cerpes gali nupjauti lygiai su antros eiles cerpem ir bus grazu Peciu gal nesciau lauk, nu ta prasme salia pavesines muryciau ant zemes, o ne joje, taip ir vietos butu daugiau vyduje, bet principe ir dabar neblogai yra. Man asmeniskai patiko tas paprastas menas su gelem ir tuo stoveliu
nu Krabai, bandysiu nuo meslo kruvos puses nupjauti, paziuresiu gal nediorgins tada apresiu perimetru. O lauke yra akmenine rukelnycia, saslykine, pirtis zodziu ugnies netruksta
Dėl čerpių pkaustymo gerai pagalvok. Ant savo pavėsinės nupjausčiau lygiai su OSB, tai padla ten dabar juoduoja (OSB), bo vanduo į ją įsigeria. Bandžiau tepliot, nepadeda… Reikės kokios smalos, ar glaisto pirkt, kad uždengt OSB kraštus, kad ne juoduotų (juoduoja, plečiasi, ne koks vaizdialis)…
vaisius, uogas ir daržoves po tekančiu vandeniu plauti reikia, mirkymas bliūde tik vandens gadinimas, lygiai taip pat drąsiai ir neplautas gali valgyti
kai uogos is savo darzo augintos be chemijos, tai pamakaluoji bliude, kad zemes nusiplautu ir zashebys