pavargau nuo meiles

pavargau nuo meiles

Tai va isvada - Iekau labai karstos merginos, kuri gali,nori, ir moka vyra padaryt laiminga nevien kalbomis.
Jai garantoju ta patiTaip

Jo prieini zmogus ta riba kaip daugiau nebegali tylet - norisi tiesog save perplesti ir taip toliau…

1. Meile - tai labiausiai zmogu varantis is proto veiksnys . Jo tik kad ji butu pilnaverte ir vientysaNekaltas
    O dabar viskas kaip gyvenimas ir meile susideda is smulkmenu. Neviskas tik jausmai.

Kik kiekviena meile su savim nusinesa daly zmogaus ir kiekviena kart darais vis tustesnis - ir kazkar pradedu susimastyt ar verta ir vel ja patiket ir vel jei nepavyks prarasiu dali saves.

Ir kiek zmogas gali ju pakelt kol visiskai neliks tusciasNekaltas

shshss
imk Gėlė,
atsigulk i lova,
isipilk karstos arbatos,
isijung Enya
paverk
bus geriau, nes uzmigsi, o pabudes taip nebesijausi…
laikykisŠypsena nuosirdiziai sakau.

Jo eilini kart priejau riba

Nera taip kaip tikesi ya zmogus, yra jausmai bendrauti gera ir taip toliau tik ar to pakanka.

juk zmogus ir turi kitu poreikiu labiau zemisku.

Ar bengravimas gali pakeisti potrauki nora ir seksa jei su to zmogumi ant tiek nera gera kaip norisiCha cha

zmones skiriais jei nera sexo.
kalbu aopie ne malaliedkiskus santykius.
bir bent jau man turi but tolerancija,bei dazni susitikimai,kasdien ir po kelis kart mane tenkinaŠypsena

baigiu prieiti isvada kad man reikia merginos labiau pasielucios su kitomis vertybemis…

Noriu jaustis gerai… netik bendraujant bet ir lovoje… jo per ilgai galvojau kad su laiku viskas pasikeisNekaltas

Nezinau taip ir nesiseka rasti pakankamai karsta mergina - Apakęs

o tai varo i nevilti net po keliu naktu dazniausiai pas tapacia nebesinori grystit

Kur dingo merginu aistra karstis ir taip toliauNustebęs

uzuojauta.
labai gaila,bet taip buna,
paguodziauNekaltas

Nesikankink yra merginu tik surast reik. O meile tai jega

Ka cia gali paguost kaskart ir ko jaunesnes merginos tampa vis pasivesnes
lovoje cia jau neko tai neguodziaNustebęs

Ikrito i lova kojas praskleide ir viskas jokio aistos jaudulio viska kad pavyktu turi atlikt vaikinas Nekaltas

• jo ir masto idomai jei jai buvo gera -tai ir man turi but gera tiesog saubas.

Jo nera ugnes, nera aistros - nezinau kaip kitem man to reikiaNekaltas

hm.
reikia su normaliais tada susitikinetŠypsena
o ner pult su malaliedkom

Jo reikia baikt tos nerimtus santykius

jei jsu kyls toks nepssitenkinimas -
taip

PS man jei nemalonu buti su kazkuo net nesileidziu net paprastam arbatos isgerimui

jo geriau turet zmogu su kurio susitinki i menesi karta slapsia(nors ir vedusia) ir patiri tikra aistra negu kas vakara gryst ir gulet su ta paciaNekaltas

nuolatinis partneris zymiai geriau,
100%
tik aisku ziurint kokie santykiai poroj.
jei be rysio,tai nafik cia gailet kazkokio laiko,ar
dar kazko bijot,
spajut
i toki tusinimasi,
del to tik 22 metu susiradau nuolatini,
o ne tampiausi del tampymosi,kad kazka atseit turetum ir butum geras,
nes myliesi su vienu,
fe Veee

As ir tuo norieciau bet truputi pavelavau su savo apsisprendimu
pervelai prabudo ta aistra - ( Jo vedusi kaip tai ziauriai skamba)Nekaltas

nu davai laikykisŠypsena

Jo sianden dar blogiau nei vakar GirtasTaurėTaurėTaurėTaurė - tik blogin ir bloginNežinau

Nekensiu pavasarioNekaltas

kazkada as irgi turejau labai idomu uzsiemima: sededavau vakarais ir gailedavaus saves, arba dar geriau, guosdavausi kitiems kokia as nelaiminga… Žliumbia
bet viena karta pazvelgiau i save is salies, - nepatikesi koki apgailetina vaizdeli pamaciau Baisu
nepyk, bet lygiai taip pat tu dabar man atrodai…Pavargęs