pavargau nuo meiles
Tai va isvada - Iekau labai karstos merginos, kuri gali,nori, ir moka vyra padaryt laiminga nevien kalbomis.
Jai garantoju ta pati
Jo prieini zmogus ta riba kaip daugiau nebegali tylet - norisi tiesog save perplesti ir taip toliau…
- Meile - tai labiausiai zmogu varantis is proto veiksnys . Jo tik kad ji butu pilnaverte ir vientysa
O dabar viskas kaip gyvenimas ir meile susideda is smulkmenu. Neviskas tik jausmai.
Kik kiekviena meile su savim nusinesa daly zmogaus ir kiekviena kart darais vis tustesnis - ir kazkar pradedu susimastyt ar verta ir vel ja patiket ir vel jei nepavyks prarasiu dali saves.
Ir kiek zmogas gali ju pakelt kol visiskai neliks tuscias
shshss
imk ,
atsigulk i lova,
isipilk karstos arbatos,
isijung Enya
paverk
bus geriau, nes uzmigsi, o pabudes taip nebesijausi…
laikykis nuosirdiziai sakau.
Jo eilini kart priejau riba
Nera taip kaip tikesi ya zmogus, yra jausmai bendrauti gera ir taip toliau tik ar to pakanka.
juk zmogus ir turi kitu poreikiu labiau zemisku.
Ar bengravimas gali pakeisti potrauki nora ir seksa jei su to zmogumi ant tiek nera gera kaip norisi
zmones skiriais jei nera sexo.
kalbu aopie ne malaliedkiskus santykius.
bir bent jau man turi but tolerancija,bei dazni susitikimai,kasdien ir po kelis kart mane tenkina
baigiu prieiti isvada kad man reikia merginos labiau pasielucios su kitomis vertybemis…
Noriu jaustis gerai… netik bendraujant bet ir lovoje… jo per ilgai galvojau kad su laiku viskas pasikeis
Nezinau taip ir nesiseka rasti pakankamai karsta mergina -
o tai varo i nevilti net po keliu naktu dazniausiai pas tapacia nebesinori grystit
Kur dingo merginu aistra karstis ir taip toliau
uzuojauta.
labai gaila,bet taip buna,
paguodziau
Nesikankink yra merginu tik surast reik. O meile tai jega
Ka cia gali paguost kaskart ir ko jaunesnes merginos tampa vis pasivesnes
lovoje cia jau neko tai neguodzia
Ikrito i lova kojas praskleide ir viskas jokio aistos jaudulio viska kad pavyktu turi atlikt vaikinas
- jo ir masto idomai jei jai buvo gera -tai ir man turi but gera tiesog saubas.
Jo nera ugnes, nera aistros - nezinau kaip kitem man to reikia
hm.
reikia su normaliais tada susitikinet
o ner pult su malaliedkom
Jo reikia baikt tos nerimtus santykius
jei jsu kyls toks nepssitenkinimas -
taip
PS man jei nemalonu buti su kazkuo net nesileidziu net paprastam arbatos isgerimui
jo geriau turet zmogu su kurio susitinki i menesi karta slapsia(nors ir vedusia) ir patiri tikra aistra negu kas vakara gryst ir gulet su ta pacia
nuolatinis partneris zymiai geriau,
100%
tik aisku ziurint kokie santykiai poroj.
jei be rysio,tai nafik cia gailet kazkokio laiko,ar
dar kazko bijot,
spajut
i toki tusinimasi,
del to tik 22 metu susiradau nuolatini,
o ne tampiausi del tampymosi,kad kazka atseit turetum ir butum geras,
nes myliesi su vienu,
fe
As ir tuo norieciau bet truputi pavelavau su savo apsisprendimu
pervelai prabudo ta aistra - ( Jo vedusi kaip tai ziauriai skamba)
nu davai laikykis
Jo sianden dar blogiau nei vakar - tik blogin ir blogin
Nekensiu pavasario
kazkada as irgi turejau labai idomu uzsiemima: sededavau vakarais ir gailedavaus saves, arba dar geriau, guosdavausi kitiems kokia as nelaiminga…
bet viena karta pazvelgiau i save is salies, - nepatikesi koki apgailetina vaizdeli pamaciau
nepyk, bet lygiai taip pat tu dabar man atrodai…