pavardziu slepimas

pavardziu slepimas

nera cia didele paslaptis kad visi mes turime vardus, kai kurie net 2 Apakęs na dar dauguma turime shiokias tokias pavardes Taip tai va viskas lyg ir butu gerai ir nebutu apie ka diskutuoti, jei ne tox dalykas kaip pavardziu slepimas Nekaltas o kam to reikia? juk vardus dauguma parodote ir pavieshinate Taip o galbut jus cia esat kokios tai dezinformacijos paskleide ir bijot kad susex jus pikti dedziai? o galbut bangutes bijo, kad nemokes pasikeisti ten pavardes po vestuviu, todel dabar nieko nerasho?

nzn, tiesiog nenoriu skelbti vieshai… nera ta mano pavarde tokia shlykshti… tiesiog nzn del ko… siaip cia privatus reikalas…

more private Taip

tiesiog nenoriu skelbti… ish mano pavardes buwo padare trumpini kaip i mane kreipdawosi draugai… tai tikraj nebuwo negrazus, bet tai labiau tiktu bachurams…Nekaltas Bet shiaip net nezinau… gal rimtaj bajsu, kad kas ims ir ishaishkinsŠypsena

o tai pagal ka jus skirstote grazias ir negrazias pavardes?

Šioks toks paslaptingumas dar niekam nepakenkė Mirkt

Nieko nebijau.Tiesiog nematau reikalo cia visiems skelbti savo pavarde.
Kam to reikia?Kas nuo to pasikeistu?

bijauApakęs visokiu iskrypeliu,
kurie susektu mano adresa,
ir pasibelstu i mano buto duris,
kai as buciau viena,
su blogais ketinimaisBaisu

o jei pavardes reikia gerbejams kurie su gerai ketinimais pasibelstu ar geliu tau daug noretu nusiust?

shrnz manau kad tu pavarde turetum pasikeisti y Starkevicius Kietas
arba Alutis kox nors Juokiasi tiktu labew BaisuKietas

Siap tai manau naivus klausimas
Nekaltas

na as planuoju i Hornas Starkevicius, bet nzn ka siuo klausimu istatymai sako

del to nesijaudinu,tokiu neatsirastu Cha cha

vardu buna daug ir vienodu, o pasakius pavarde sukonkretini save, o kam to reikia? Mano internetinis gywenimas visiskai nesusiejes su realiu, ir nelabai noreciau kad mano pazystami skaitytu ka rasau dienorasciuos ar pan

niu o kam pasidarys geriau,jei mano pawarde suzinos?Liežuvis niekam… tei wa ir nesakau… Šypsena

o kam ta pavarde zinot?! nematau tixlo.ir shiaip neatsimenu, kad kas nors ish bangos to klaustu…Šypsena

Ner reikalo zinotKietas Kas norit suzinot, tai i prv pazalstaCha cha Beto mano pavarde man nesimpatiska…NekaltasDrovus

Tai gal dar parašom namų adresą, visus telefonus, faksus, kur tėvai dirba ir kiek uždirba Cha cha

Tesiog manau, kad mano pavarde negrazi yraNe