Paulo Coelho “Šviesos kario vadovas” skaitė kas? Kokios nuomonės?
Nepatiko. Jis gal be asmeninės legendos gyvent negali ar kaip, tvaju mat?
Įmanoma, pvz. knygynuose
Man tai asmeniškai ta knyga labai labai patiko (kaip ir visos Coelho knygos) gal kiek neįprastai, bet labai įdomiai
parašyta knyga. Gal kas nors iš jūsų jau skaitėt?
Skaiciau, neiprasta, bet gerai parashyta: reali magija…truputukas didaktikos, bet neikyrios,net pasakyciau sunkiai ta didaktika pastebima skaitytojui vietos pamastyti erdviu erdves…Zodziu, tikras zodzio meistras.
negalėčiau nepritart
Taigi taigi, kad neiprasta.
Na, gal kiek asocijuojasi su “Alchemiku”, nes vedama “asmenines legendos” linija. Dar tik ipusejau skaityti, tad negaliu ivertinti.
Bet siaip man patinka.
Sutinku, kad mastymui erdves oi kaip begalines…
atleiskit puikiosios merginos, bet pseudodvasingos grafomanijos stengiuosi vengti
nius kuo toliau tuo labiau galiu isitikinti, kad sio rasytojo knygos yra labai panasios. nepaneigsi, Paolo puikai zino, kas patinka siuolaikiniam skaitytojui todel jo knygos labai panasios. va pirma perskaiciau "alchemika", paskui "pentaji kalna" ir jos buvo be galo pansios. gal kiek issiskyre "veroni ryztasi mirti", bet vis tiek jauciamas knygu panasumas. aisq gerai kai rasytojas turi savita stiliu, bet pas ji viskas pernelyg supanaseja. "sviesos kario vadovas" irgi panasus i anktesnias sio rasytojo knygas.
net kazkur spaudoje teko skaityti, kad Paolo knygas pradejo rasyti pasitelkes psichologo pagalba. pastarieji istyre kas zmogu jaudina, zavi, kokie elementai pakeri jo vaizduote ir viska persake Paolo, kuris pasitelkes ju patarimus, parase daugeli geru savo knygu ir pelne pripazinima. zodziu - komercija. bet tai labai abejotina , bent man. tai tiek.
Skaiciau, skaiciau - bet jinai man viena is prasciausiu Coehlo knyguTiesiog nepatiko - apibendrinta viskas, kas rasoma kitose knygose ir tiek…
Uzkniso kiekvinos eilutes pradzioje esntis"sviesos karys…"
,bet siaip buvo ir geru momentu
Kiek zinau toi knygoj yra ne pasakojimas o tokie kaip ir pamokymai jo?
Mantokaz, atrodai normalus ir protingas, buk geras, nepagadink reikalo, neapsikresk coelhomanija. juk bestseleris yra perkamiausia, bet ne geriausia knyga. shiukstu neskaityk, nunununu.
Mhm… ~
reiks ir man perskaityt
Pries savaite skaiciau Tikrai gera knyga
Super knyga Daug nuostabių minčių, pasakymų. Daugybę citatų išsirašiau ir iki šiolei naudoju. Knyga, kuri verčia susimąstyt. [kaip ir visi P.Coelho kūriniai]