Pats tyliausias korpusas
Na parasykit jums zinoma pati pati tyliausia korpusa? Aisku , kad butu tik jis Lietuvoj pirkt
. Zodziu koks korpusas tyliausias?
nu cia pasakei gal geriau ventiliatoriu kad maziau butu tuo tyliau korpusai geri yra kur skardos storis 3mm tenai geras korpusas ir kuo didesnes apimties
buvo apie 150 zhinuchiu apie geriausia mamka… dabar kokiu 150 zhinuchiu apie korpusu tyluma… poto dar 150 zhinuchiu apie geriausia HDD, 50 zhinuchiu apie geriausia CDRW, nu ir kokiu 200 apie geriausia monika… patikek… po triju metu svajoniu kompa susirinksi
Is vidaus garsu izoliuojancia medziaga aplipdai ir buna ypac tylus korpusas.
Bet tada suprasteja ventiliacija… Pakyla sistemos temperatura…
Ivairiu sprendimu galima ismastyt. pvz: izoliuoji vidu, palieki viena anga galingam kuleriui, prie tos angos galima prilipint koki metalini vamzdi su skylutems (apie 30 cm) ir atremt ji i siena. ausinimas gera ir garso nera. cia nuo fantazijos priklauso.
Eini i http://www.infomega.lt ir issirenki AOpen korpusa. Kainos 200-300 Lt ir daugiau. Ale kruti kokie Ir ziauriai tylus, be to maitinimo blokai ziauriai geri, o norint stabilumo tai labai svarbu.
DTK kompu tylus korpusai.Jais sisneta, baltic amadeus prekiauja.Nepatogus daznam nuiminejimui, bent jau senesni, bet sugeria garsa.
Nu gerai pastebejai, bet zmogus nori geriausio kompo, tai pasakyti gi nesunku Siaip ir tema diskusijoms bei gincams atsiranda
bet juk pats sakei kad tau reikia tyliausio korpuso…
o jei nori geriausiai ventiliuojamo… tai cia jau kita 150 zinuciu tema
Saxum rašė:
Siaip ir tema diskusijoms bei gincams atsiranda
tai liaudiskai vadinasi fleimas
ne visos firmos turi geru korpusu ir ne visos firmos gali kazka patarti mes perkam po 100-150lt geras 300-500lt toks ir skirtumas
Na, kad nekurti naujos temos, pakėliau šitą. Kilo man klausimas, koks dabar tyliausias korpusas galėtų būti, t.y. kokis firmos bent jau…? Kiek supratau, dabar labai populiarūs INTER-TECH korpusai… Tai kokia ta tiesa apie tylius korpusus?

dgs rašė: Na, kad nekurti naujos temos, pakėliau šitą. Kilo man klausimas, koks dabar tyliausias korpusas galėtų būti, t.y. kokis firmos bent jau…? Kiek supratau, dabar labai populiarūs INTER-TECH korpusai… Tai kokia ta tiesa apie tylius korpusus?
Tiesa ta, jog jie tikrai tylus, visdelto 12 cm ventiliatorius sukas
hm… vat daba galvoju, ar verta pirkti. Pas mane porą wd hdd sukas, kažin, kaip ten su hardų garso izoliavimu? ar verta mokėt tokius pinigus…? radau tokį saitą, kur tylina labai panašų į mano pc: silentpcreview.com/article14-page2.html Tik bl pas mane matkė elitegroup, neina turbinti…

dgs rašė: hm… vat daba galvoju, ar verta pirkti. Pas mane porą wd hdd sukas, kažin, kaip ten su hardų garso izoliavimu? ar verta mokėt tokius pinigus…? radau tokį saitą, kur tylina labai panašų į mano pc: silentpcreview.com/article14-page2.html Tik bl pas mane matkė elitegroup, neina turbinti…
Pirk INTER-TECH cas’a, modelis berods 2011 Tikrai geras daiktas.
korpusai tai begarsiaibuna, garsa duoda tai maitblokis dazniausiai jei pusiau rimtai tai tyliausias bus bet kuris korpusas be PSU (galima ir keisti) ir i ji istatytas fanless maitinimo blokas. taciau tai brangu (o apie kaina cia niekas neklause). is zmonisku tai kiek ir pats domejausi (bei bandysiu isigyti) tai intertech, aopen ir GALU GALE koks tikslas klausti? visu pirma neisbandysi visumos egzistuojanciu korpusu, visu antra garsa paskui duoda kiti komponentai, visu trecia vis tiek to tyliausio nepirksi
siaip tai teisybe. tada jau reikia tylaus CPU coolerio nedeti visokiu system funu VGA cooleriai irgi garso nemazai duoda ypac po kurio laiko na zodziu praktiskai PSU tai maziausiai triuksmingiausias. na kad nepraleistu garso tai galime ten visokius pribombasus daryti, bet siaip ar taip kazi ar yra prasmes. Kaip man mama atsake vaikystej kai as pasakiau kodelsiurblys burzgia: visi elektros prietaisai skleidzia savo garsa. tai vat kompas irgi turi jaustis kad dirbi. na o ant bajeriaus galima pasakyti, kad kazkurioj parodoj maciau medini keisa tai jokios ten plastmasiu ir metalo skarduy vubracijos nebus tai susikalt pasidaryt lentyna PSU ir tereikes susirasti koki CPU cooleri o visiems kitiesm irenginiams nausinimoo nereikes nes ten viskas atvira buvo t.y. sonai neltom neuzkalti. o beje irgi ideja. medis jau tiek triuksmo nepraleis ir tikrai uzkales ji lentutem negirdesi didelio garso.
Rinkites BTX korpusus ir mamkes Plec laukiu as sito dalyko, bo mane saziningai uzkniso ATX standartas