patrauklus lavonvezis

patrauklus lavonvezis

kitas vaizdas kai suzeminta su normaliais ratais.auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1588320

Gerai 530d Girtas

2.5tds bent vimotos forume- nevariklis

salonas man negrazus

medis su ta raudona oda- vapse netinka

na kodel nevariklis, turi pora draugu visai dziaugiasi. aisku su savais kaprizais, bet truaka nebloga ir sanaudos padorios.

vidutiniskai dyzeliukas po 17 kkm per metus prasukes. Tikras lavonvezis, tik per pagraba kunigelis is baznycios iki kapiniu pavaziuodavo. O kad sutaupytu $$$ pirko dyzeliuka ŠypsenaP.S. eiline 11 metu masina

tai buna buna kurie perka masinas ziuredami i skydeli, man tai visiskai nieko nesako tie skaiciukai, nes pats turiu benzinine antra masina, pas abi prasukta po 350 stuku ir vaziuoja labai puikiai ir dar vaziuos ilgai labai puikiai, o ka kalbeti apie salerka? na nors kai pardavinejau ceske irgi padariau 200 stuku, ir astunke padarysiu 220, negi atsiliksi nuo turginiu Juokiasikolukieciai pamato 300+ tukstanciu sako jau antra karta kapitalke reikes daryt

www3.videogaga.lt/video?id=nesqvzmlwdtkmytqfpaziurek kaip po kapitalkes atrodyt gali masina Šypsena nors masina net pavadinti liezuvis nelabai verciasi Juokiasi

kaina gera Gerai ragu tik truksta

Sis jau lyg ir parduotas, o realybej vaizdas man Blogai

cia duru spalva taip piktai skiriasi, ar seselis koks?

nors pamascius blaiviai,kainos senu triXeriu Kvankt? 10metu bmw apie 2000metus pirkau uz 12klt. dabar tu paciu metu 18klt Nekaltas senos masinos brangsta,ar seniau pigiai pirkdavom? Nekaltas

GLT- seselis

siaip dabar kainos uzlaustos yra… ir nupirkt neina taip pigiai, kaip nupirkdavai pavasari… nu ziema ner ko noreti Šypsena ir isvis su masinom kudai dabar…

2.5tds Ne karavanas Taip galine pakaba reguliuojama man rodos pas situs, o tai irgi Ne

masinos su metai ne pinga, o brangsta… paradoksas. apie audines c4 ir pan tas pats. metai dideja, kaina jei ne dideja, tai bent nekrenta… vejai kazkokie.

reguliuojasi automatiskai, pakrovus svorio prisipucia, ir tai toli grazu ne pas visus. per 10 metu su prisiputimu nei vienos problemos

2.5tds ir vysniava oda tai srotan tiesiai Taip visa kita jamama Apkabinimas