Patc linksmiausias(originaliausias)balandzio1-mosios pokstas

Patc linksmiausias(originaliausias)balandzio1-mosios pokstasCha cha

na man teko patyrti,sakyciau toki gan lengvai sokini poksta.kai aikstelej masinos savo neradau Pavargęsnors pries kelias minutes ji buvo savo vietoj Taipdraugai pokstininkai ja nuvare i kita aikstele Tūsasgal kam buvo dar linksmesniu istoriju Laimingas

tikiuosi, ir kiti pasipasakos, kas jiems nutiko ar nutiks… Mirkt Juokiasi

man sianakt linksma buvo… guliu vienzo vonioje, rankoje taure kokteiliuko, klausaus m-1, kitoj rankoj telefas - wapinu…staiga girdziu mano masinos signalke kaukia…o zinau kad kiemas neapsiestas, jau karta i mentura skambijau kai kaimyno masina pleshe… Nekaltas shoku lauk is vonios, begte prie lango: kieme tamsu ir tylu Nekaltassusinervines isoku i rubus, begte zemyn, i kiema. o ten tylu ramu…masina neliesta, signalke ijungta, viskas vietoj, anei gyvos dvasios, tik as slapiais plaukais… Nekaltas ir uzduses… blia gryzau i buta, ir islakiau keleta stakanu kokteilio iskart… Girtas

Skautas,tai pas tave siemensas M65,ar ta gumine Nokia kuri nepraleidzia vandens?

O kur linksmumas?

Na, linksma pasidarė, kai pamatė, kad su mašina viskas tvarkoje. Juokiasi

Juokiasi

niekas niekam neiskretet originalaus poksto Apakęs Apakęsnebutinao sendien Neis savo arhyvu gal ka pamenat Nekaltas Mirkt

Dar krečiam… Juokiasi Mirkt

jai arhyvai tusti Nekaltastai kai iskresit Šypsenauzsukit Labaspapasakot Taip

man nebuvo. Tau tikrai sokas turejo buti Šypsena Apakęs Apakęs

padek darbe itartina lagamina Gerai kuris tiksi kaip bomba

Musu 11-okai sauniai sumaste Laimingas mokykloj susikeite pamokom,pvz. anglu grupe ejo i vokieciu pamoka, vokietukai-i rusu, o rusiukai i anglu Cha cha tikrai neblogas pokstas mokytojams Cha cha

Pas mus darbe kazhkokie labai idomus pokstai buna Nekaltas, pereitais metais adminas perstate laikrodi kompuose ant valandos, kai visi pradejo lysti is kabinetu, apsauginis pirstu rode i sienini laikrodi… pokstas tuo kvailas kad autobuso vis tiek butu teke laukti valanda ŽliumbiaSiemet Apakęs Nekaltas Nekaltas…valanda santehnikai “tvarke” visus moteru tualetus, o valutojos “dezinfekavo” vyru tualetus Nekaltasjuokeliai is juodojo jumoro Baisu

siemet balandzio pirmosios nebuvo… Liūdnasnieks manes neapgavo ir net nebande…

ten—> Ignoruoju

paskutini “poksta” atsimenu nuo pradiniu klasiu kai ateini prie klasioko ir sakai tau batas atsirises o poto su balandzio pirma. nieko originalesnio nieks nesugalvodavo.

joa neblogaj!!! Juokiasi Juokiasi

musu tai patys mokytojai taip sugalvojo