Patc linksmiausias(originaliausias)balandzio1-mosios pokstas
na man teko patyrti,sakyciau toki gan lengvai sokini poksta.kai aikstelej masinos savo neradau nors pries kelias minutes ji buvo savo vietoj
draugai pokstininkai ja nuvare i kita aikstele
gal kam buvo dar linksmesniu istoriju
tikiuosi, ir kiti pasipasakos, kas jiems nutiko ar nutiks…
man sianakt linksma buvo… guliu vienzo vonioje, rankoje taure kokteiliuko, klausaus m-1, kitoj rankoj telefas - wapinu…staiga girdziu mano masinos signalke kaukia…o zinau kad kiemas neapsiestas, jau karta i mentura skambijau kai kaimyno masina pleshe… shoku lauk is vonios, begte prie lango: kieme tamsu ir tylu
susinervines isoku i rubus, begte zemyn, i kiema. o ten tylu ramu…masina neliesta, signalke ijungta, viskas vietoj, anei gyvos dvasios, tik as slapiais plaukais…
ir uzduses… blia gryzau i buta, ir islakiau keleta stakanu kokteilio iskart…
Skautas,tai pas tave siemensas M65,ar ta gumine Nokia kuri nepraleidzia vandens?
O kur linksmumas?
Na, linksma pasidarė, kai pamatė, kad su mašina viskas tvarkoje.
niekas niekam neiskretet originalaus poksto
nebutinao sendien
is savo arhyvu gal ka pamenat
Dar krečiam…
jai arhyvai tusti tai kai iskresit
uzsukit
papasakot
man nebuvo. Tau tikrai sokas turejo buti
padek darbe itartina lagamina kuris tiksi kaip bomba
Musu 11-okai sauniai sumaste mokykloj susikeite pamokom,pvz. anglu grupe ejo i vokieciu pamoka, vokietukai-i rusu, o rusiukai i anglu
tikrai neblogas pokstas mokytojams
Pas mus darbe kazhkokie labai idomus pokstai buna , pereitais metais adminas perstate laikrodi kompuose ant valandos, kai visi pradejo lysti is kabinetu, apsauginis pirstu rode i sienini laikrodi… pokstas tuo kvailas kad autobuso vis tiek butu teke laukti valanda
Siemet
…valanda santehnikai “tvarke” visus moteru tualetus, o valutojos “dezinfekavo” vyru tualetus
juokeliai is juodojo jumoro
siemet balandzio pirmosios nebuvo… nieks manes neapgavo ir net nebande…
ten—>
paskutini “poksta” atsimenu nuo pradiniu klasiu kai ateini prie klasioko ir sakai tau batas atsirises o poto su balandzio pirma. nieko originalesnio nieks nesugalvodavo.
joa neblogaj!!!
musu tai patys mokytojai taip sugalvojo