Patarsiu,kaip panaikinti operatoriaus uzrasa ant s55
tai rusu isradimas,nes tas uzrasasas gadina uzsideto paveiksliuko fono vaizda
nustatymai-rodyti-teksto ivestis-iv.kalba-ruskii
toliau Nustatymai-tinklas-pageidauj tinkl (parodo sava)-sarasas-keisti
eini i pati gala pasirenki kitas tinklas-salies kodas 246 tinklo id 01,jei omni,02 bite,03 t2. ir bet kokia rusiska raide.Viskas
Book geras parashyk su rusu kalba kaip toliau nes rusu nichivo nepanimaju
OO ant C55 gausis?
atrodo,kad ant c55 bandziau,nesigavo.Atkreipiu demesi,kad rusu k.turi buti teksto ivestis,o ne meniu.
****as nesigauna ant C55
nesigauna ir man
ant c55 reikia parsisiust tuscia logo is one.ten kur gali susikurt savo uzrasa nerasai nieko ir parsisiunti.pwz 402s tada siunti 1322 ir tau ateina tuscias logo
ant m55 normaliai gavos, pasinaikino uzrasas lt bite gsm ar kaip ten taciau liko uzrasas biski zemiau bit gsm. jo niekaip neimanoma panaikint?
buvau kazkur nuoroda imetes is kur parsisiust wape, paieskok jei reikia panasiose temose
kiek ieskojau per searcha tai nieko gero neaptikau gal netycia prisimeni temos pawadinima ar pati linka?
vistiek liko tas tele2
o ten kur tinklas, meniu tuscia
o kaip 7210 panaikint…?jei uzdedi tuscia logo tai ant wallpaperio balta druze matos.
hmm pas mane LABAS tai gal del to cia kazkas nesigauna… nes seip ten kur dabar pasirinkt tinkla tai vietoj BITE GSM LT tuscia, o logo LABAS vistek yra ar cia veikia tik abonentam ?
krc pas mane M55 tai irgi nesigauna pasidariau rusiska menu ir ivediziua ta raide bet kokia bet vistiek yra tas t2 logo
ka daryt
na man taj gawos… zodizu reikia wietoj tinklo pawadinimo palikti tik wiena rusiska raide, o ne taj kad salia darasyti rusiska…
yra m55 permatomas paveiksliukas, ji idedi, kaip logo, ir uzrasas bite dingsta. parsiusti galima is wap.o55m.ru
Ant m55 ir s55 nesigauna panaikinti uzraso Tele2 su rusiska raide. Omnis normaliai pasinaikina, o t2 niekaip. Teks permatoma logotipa siustis. Siaip, kol neturiu kabelio po ranka uzmeciau paveikslelei kaip logotipa, bet nekaip atrodo:yra tuscios vietos virsuj ir apacioj. Idomu, kodel tas t2 uzrasas toks neiveikiamas?
AUGIS