Patarkite smartfona iki 1200lt nauja ar naudota!!!??? Aciu

Patarkite smartfona iki 1200lt nauja ar naudota!!!??? Aciu

Koki galima butu smartfona paimti iki 1200lt nauja ar naudota??? Prie sirdes man n73,bet nezinau gal turite kitu geresniu pasiulymu???

Daug ka gali paimt eik i skelbimus ir ziurekSkaitau

Sekmes!!! Cha cha

e61 naujas isheina ir dar ant alaus porai menesiu lieka Šypsena

E60/E50/E61/E70
N91/Šypsena

Dėl pirmo pritariu Taip Gerai Nors žiūrint kam ir kaip jį naudosi , tada gal reik kito.

SE P990i Gerai

Bišky per daug įsibėgėjai Liežuvis Taigi iki 1200lt , Telearena-1649lt , nu gal būtų variantas panaudota bet ar tokį rastų ant Lt normalų ?

Paziurek ebay kokios kainos Taip. Tikrai ne per daug isibegejo. Manau butu vienas is geresniu variantu. Pats asmeniskai jei dabar rinkciausi Mobilusis uz 1200 litu, tai net negalvodamas inciau E50 be kameros, o likusius pataupyciau geresniam delninukui Angelas.

Nu žiūrėjau… eBay.uk mačiau po 225 Uk pinigų su shipp’ingu … Bet abejoju ar žmogus pirks iš ten… Jau vien iš temos autoriaus klausimo drįsčiau abejoti ar jam tokio tlf reik (P990i).

Jeigu jam patinka N73, tai tegul ji ir perka. Asmeniskai tikrai N73 nepirkciau, nepatinka jis man Ne.

Paieskojes gali N80 paimt

Nereikia net ieskoti - naujas 1279 litai.

Temos autorius galėtu patikslinti ko jam iš to smartphone’o reik Labas Tada galėtume patart ka nors tiksliau , bo burt aš nemoku Linksmybės

Nokia E60ŠypsenaMirkt

Na as dabar turiu Lg Chocolate tik del dizajno jis man patinka ir del patogumo!!! Gerai Na o siaip pries tai turejau 7610,6630,n90,tai galvoju artimiausiu metu pirkti koki nors gera smartfona kad butu patogus,ne per daug didelis ir su gera kamera bei funkcijom!!! Na siap man patinka n73 bet ar yra geresniu uz si smarfona kiti nokia telefonai??? Kietas

sory uz durna klausima,sitas e60 be kameros?
ir dar ne i tema,kiek galeciau gauti uz qtek 8500Kietas
cia tas su windausais perlenkiamasKietas

Neturi kameros jisTūsas

Galiu tau pasiulyt tikrai gera delninuka hi-end pagal siu dienu tehnologijasir pigiau apsieis tau ir geriau bus+ kruva piredu ir tau liks apie 450 lt galesi tel su bluetooth nusipirkt ir bus isvis kaivas su internetu visada busi parasyk i pm jei sudomino