Patarkite, kur gauti deze veziotis LCD monikaui?

Patarkite, kur gauti deze veziotis LCD monikaui?

Sveiki, kvailas buvau ir ismeciau savo LCD moniko originalia pakuote. Dabar prisireike labai daznai ji veziotis, fortake buvau sake neturi tuscios atliekamos. GAl kas turite? Ir esminis klausimas - ar kenkia lcd monikui daznos vibracijos ir vartymas jo? Zinoma vartymas neveikiancio.

Tai Gal Neshiojama Kompa Imk, O Ne Dekstopa Tampykis Laimingas)

Kas ten ja mgali kenkt - pagalvok kiek noutbokus pripurto ir prikrato, ajskiu jei metai isg dvieju metru zemen tada jau niekas nepades… Šypsena

Nekenkia, o patarimas,pirk notebook Šypsena)

TAi kad jau sita turiu, nebera slamanciu notbook Šypsena Tai vat ir mastau is kur cia kokia deze susiorganizuoti, kaskaip sazine neleidzia toki monika tampytis maxima krepsyje Šypsena

Nueini prie kokios norfos… kiemo puseje paprastai pilni konteineriai deziu Cha chaNa o jei rimtai… Paimi paralono, jo Senukuose navalom, paimi kokia patogia deze ir paruoshi “lizdeli” savo LCD… kaip kokiam pingvinui … sekmes taisant guoli Šypsena

pasiimi bet koki ciumodana kad tik tiloptu , kaip minejo valius prikisi i vidu paralono - bet neperdaugiausia ir i prieki

Ir dar rankena is virsaus pritaisyk ir gerai prisuk su varztais. Ir visas patogumas bus Kietas

Sveikina visa bangos komanda isigijus mobile LCD monitor. Gali ir bulviu maise nesiotis …

Pas mane metos nuo NB deze su rankenele - va i ja paralono prikisi ir pirmyn Cha cha