Fulmen visiskai teisus O del garantijos,tai buna skirtingai, pas mane man rodos metai
Beto,reiktu pastebet,kad beveik visos x65 problemos sprendziasi gana lengvai-softa atnaujina ir tiek.
kaip kas cia sake kad ka nors parsisiuntus uzlinksta - tai tiesiog tu zmoniu antipatija siemens’ams ir tiek. pas mus namie yra ir c65 ir cx65, bet kad butu didziulis skirtumas tikrai nepasakyciau paprasciausiai visi kas sako kad cx daug geresnis nuomone reiskia ne objektyviai. pameginkit kasdien abiem telefais naudotis ir pamatysit kad skirtumo beveik nera! kad batarke trumpaj laiko sutinku, nes man tai nenaujiena, bet px nes uz tokia kaina tiek pribobasu nei su ziburiu nerasi. tai ir kompensuoja baterijos trumpa laikyma. kas liecia wap, tai wap’s galima sakyt prilygta noskei. ne ka blogiau. ir nebelagina rasant teksta (ant senesniu modeliu buvo neimanoma rasyt). o kas sako kad lagina - persirasykit sw ir neaiskinkit nesamoniu! va taip
taigi yra net specialus garantiniai special for 65ser.
Ir ka tuo norejai pasakyt,kad yra? Cia toks vaizdas susidaro,kad daug genda,o bendra procenta paemus manau labai normalus skaicius.
pikciurna o kameras lyginai,bandei fotkinti?ir nepastebejai skirtumo? as sakiau,kad c65 uzlinksta,jei sakau tai zinau,todel ir sakau,rinkites cx.tai kur cia antipatija siemensams?nepriekabiauk,va taip
tai tu dirbi MTTC?jeigu sedi tele2 salone,kur nezinot,ka su tais sugedusiais mobiliais daryt,tai verciau patylek
Summer_time,tu ci idomiai visko prigalvoji. Niekur as nedirbu, be to pati cx turiu,taip kad zinau situacija
C ir cx mazai skirias,ypac jei zmogus su kamera nezaidzia,ir nenori fotkiu i pc kelt. Ir dar siulyciau perskaityt savo zinute-parasei,kad i c65 atsiunti kazka,ir jis uzlinksta. Taip nebuna paprastai,nebent kazkokias nesamones siunti,bet ir tai ‘talento’ reiktu,kad tel iskart strigtu
zinai,paklausk tu geriau kokio techniko,kuris juos remontuoja,bet patarciau normaliam centre,o ne kokioj skylej,tada gincykis. turek tu ta cx-a,as juk kalbu apie c!!! nesamonem vadini melodija,logotipa ar koki java zaidimuka?
Summer_time: 1. Jei nori gincytis,prasom tai daryt neizeidinejant. 2.Nebutina viso mano posto nukopint,as prisimenu,ka rasiau. 3. c nuo cx tiek nesiskiria, kad luztu vos kazka atsisiuntus. Nesamonem as vadinau kokio nors keisto formato failus,kokius *.svg ar kaip ten vadinas.
siaip kainos nokiu uzkeltos,kaip tik siandien buvau salone paziuret.N3100 kainuoja 79lt(pribumbasu jokiu)-c65 49lt.bet kruciausia kaina cx65-549lt taip kad lyginant c65 vs cx65 manau tikrai neverta moketi x11 daugiau
dar sudomino SE 610 kaina 179-tik dizainas nelabai man.tai ka patarsit is situ rinktis? summer_time na man kazkaip tavo logika patinka
soldier1,as nezinau,kokios kainos tele2 salonuose,bet bent jau biteje penktadieni maciau nepasikeitusios - s65 kainavo 1lt su 2 ir 3metu sutartim,cx65 atitinkamai 79 ir 29lt. savo nuomones nenoriu primesti tau,bet vistik rinkciausi SEr t610 ar t630,nors mane kartais sypykdo letumas wapinant,bet siaip liux ir valdymas ,ir baterijos laikymas,ir funkcijos. o ir dizainas man visai patinka
tiesa ju kainos jau virs 100. beje,aciu
paskaiciau dar apie c65,SE610 mobile review (+ dar ir bangieciu nuomone) ir isvada-turbut c65 nepirksiu.ka gi apsispresti turiu dar laiko iki kovo pradzios,tada baigsis sutartis.aciu visiems uz nuomone,o ypac summer_time su artejancia valentino diena!
tai kad cia kazkoks daunelis summer_time dedasi uz visus protingesnis tai ka padarysi - nepirk. man alter_ego daug patikimesnis atrodo nei tas besiputojantis summer_time kuris tik ir vadint visaip temoka ir aiskint nesamones. tu klausiai turinciu nuomone jei neklystu, o ne dauneliu kurie net rankose tokio telefo nelaike, bet vistiek skiedzia. kartais net pyktis ant tokiu zmoniu ima. kokybe foto ta pati galima sakyt tik rezoliucija kitokia ir viskas. aplink kokybes nei kvapo. siaip patarciau paklausinet draugu nuomoniu kurie turi sita ar kita telefa, nes visada atsiras tokiu “protinguoliu” kur svelniai tariant p.i.s. prota. siaip kyla klausimas (special for summer_time): gal tave uzsake agituot uz cx65 tas tavo “protingasis” technikas? kiek bangoje buvo kalbeta kad sie 65 serijos telefai daryti ant tos pacios platformos? nu krc patarciau kompetetingu zmoniu nuomones klaust o ne dauneliu…
pati pikciurna! ir apskritai ne bobu reikalas apie telefus aiskint! eik ten kur supranti. o temos autorius jei jau pasitiki malalietkom tai labai prasom! bet paskui bangoj nekurk durnu temu nusipirkau toki ir toki tel ir vel kruva problemu. atrodo viska pasakiau ka norejau
zmones gal nesipykim.kam tos emocijos,realiai as klausiau patarimo ir chebra issake savo nuomones.dazniausiai tie kas vadina kitus daunais,malalietkom ir tt patys nera proto bokstai
nors yra tokiu zmoniu kurie tik ir iesko progos pasiardyti,tikiuosi laimuxx tu ne is tokiu
bet va telefai kaip kur ir su kuo gaminami tikrai ne mergu stiprioji puse… man atrodo su tuo sutinki? apie pasiardyma tai atrodo cia kitas zmogus (ne as) pradejo ardytis ir visus visaip vadinti taip kad nera cia ko tylet kai kas nors nori but protingesnis negu istiesu yra.
laimuxx,zinoma penkiolikmeciams merginos -ne zmones sunkus tas brendimo laikotarpis
jei ka man brendimo laikotarpis nenormaliai anksti praejo. ta net daktarai sake taip kad neisivaizdink per daug
baik tu,kaip as drysciau isivaizdinti man taip kazkaip viskas normaliai ir be daktaru
jei ka man brendimo laikotarpis nenormaliai anksti praejo. ta net daktarai sake taip kad neisivaizdink per daug