patarkit…
nelinksma naujiena viena sena pazystama pasake, ji jau puse metu uzsikabliavus ant zoles, ka manote apie tai?
zinau,kad neverta pamokslauti, bet… morala atskaisciau
bijau, kad neuzsikabintu ant stipresniu , pvz lsd ar amfetamino…
Tuoj zoles gali buti ir per mazai… O tada ir prasideda bedos…
ne kas… tegul gydosi, tik svarbu kad pati noretu, nes kitaip tai nieko nebus…
Svarbiausia buti daugiau kartu ir apie tai kalbetis, nesileisti i kompromisus… Zinau ir man teko buti tavo vietoje…
Siaip tai visko pradzia yra lengvi narkotikai!Juk tik paskui pereina prie stipriu.Stenkis jam padet,nes prarasi drauga!
Na cia jau jo reikalas, mano pusbrolis jau daugiau 4 metai vartoja zolyte (Skunk’a, Hasha ir pan.) na bet kazkaip prie stipriu jo netraukia…na nezinau kaip tavo pazystamui padeti, nes as pats su savo giminaiciu snekejau, tai bergzdzios pastangos…
Vaistu nuo tokiu dalyku nera,bet jei gudri panike yra tai pati supras ka daro! Bet zolyte,tai nera jau toks blogas dalykas,geriau negu lsd ar amfute!
salia buti negaliu nes ji kitame mieste, o kalbeti telefonu perbrangu…
viena jau praradau, tik i laidotuves teko grysti nieko nezinant, tik draugeliai pasake tik gryzus…
avarijoj krito… alkoholis…
jau del tu pastangu tu teisus,tikrai nesiklauso…
ir tegu vartoja, jei ji nori. paskutiniu metu pastebiu, kad dag kas labai noriai reguliuoja kitu gyvenima, bet visai nekreipia demesio i savo trukumus. as tai isvis nesikisciau. zole ner jau taip blogai.
Jai žinočiau ką tau patarti,man tikrai dar neteko su tu susidurti,labai užjaučiu tave.
Tada jau kebliau viskas, taciau jai vistiek reikia girdeti ir zinoti tavo nuomone, rasyk laiskus ir pan. Tereikia palaikymo is tavo puses, ir dar jos noro viska uzristi.
[quote]remiga’ rašė:
nelinksma naujiena viena sena pazystama pasake, ji jau puse metu uzsikabliavus ant zoles, ka manote apie tai?
[/quote]
Manau, kad SAM duomenimis rūko apie 53% ir apie 16%
, bet dėl to niekas nepanikuoja.
Narkotikams-NE!
Manau, kad SAM duomenimis rūko apie 53% ir apie 16%
, bet dėl to niekas nepanikuoja.
[/quote]
aisqu jei nesusiduri akis i aki su tuo…
malonu tave matyti
na taip, problema yra, tik va matai kiekvienas organizmai skirtingai piriima… zinau akd keliatas mano klasiokiu irgi zole ruko ir iki siol nesinorejo joms nieko stipresnio!! Taciau nieko negalima nuspeti aisku butu gerai akd ji baigtu tai?!
Manau tavo draugyste ir buvimas kartu jai glai stipriai apdeti!
Ziuredama is savo puses galiu patarti tik tiek, kad tu nepriekaistautun jai, nes ji prades priesintis ir gali persimesti ant kitko, bet tu gali su ja, kaip drauge pasikalbeti, o galiausiai ir savaitgali susitikti, linksmai praleisti laika, kad ji bent tuo metu pamirstu zolyte ir viduje susimastytu, jog gali buti linksma ir blaiviu protu. sekmes