Patarkit, prasau, del RENAULT 19…
Gal zinote,kas gali buti? Vaziuojant per duobes, priekineje pakaboje girdisi dunksejimas. Lygiame kelyje - viskas ciki. Simtu procentu zinau, kad granata cia ne prie ko. Gal tai del to, kad uzdetos padangos 195,65,R15??? Taciau gale tokios pacios padangos ir nieko nesigirdi…
Padekit, prasau…
P.S. o ir kiek kainuotu remontas??
P.S. pas mane RENAULT 19, 90 m., 1.7 monoipurskimas…
Tai gal pas tave per duobes važiuojant ratas posparnį liečia?
Pas mane taip yra vienam priekiniam ratui, nes labai aukšto profilio zimavykai stovi - vienas amortikas silpnesnis ir kai mašinoj važiuoji dviese ar trise per duobes toj pusėj liečia.
Paziurek McFersono stoikes. Del ju klibejimo net per technikine nekimba. Pakelk rata ir pabandyk pasukiot i sonus. Sudiles amortikas ar virsutine atrama kliba.
Pasidomeciau sailentblokais.
Prisidek gerew keleta $$$ ir paimk ta, kuria leido nuo 1992 metu. salonas ir dizainas…
VV
Tai kad butent dizainas man labiau patinka senesnio modelio (priekis ir visa kita)… Na bet, zinoma, del skonio nesigincijama. O siaip dekui visiems bandziusiems padeti, reiks ieskoti priezasties to dunksejimo. Siaip jis gal ir visai netrukdo, taciau zinant, kad taip neturetu buti, siek tiek nervina…
Tikrink amortikus, salenblokus.
Siaip cia pas juos silpna vieta.
bangoj dar sedi toks erikas_ jis daug nusimano apie r19, su juo pasikonsultuok
Teko turėti reikalų su r21, irgi buvo labai panašiai.Išardžiau visą stojkę,radau subirusį posūkio guolį.Pakeičiau ir dingo bildukas.Keisčiausia kad vairavimui jokios įtakos nesijautė,gal dėl vairo stiprintuvo…
Beje,gali bildėti ir pats amortizatorius(prieš galą)