Patarkit man merginai:kokia masina pirkti?
Tai va prasysiu jusu pagalbos, noreciau nusipirkti masiniuka ir tam galiu skirti apie 700-800euru.Koki geriausia varianta pasiulytumet uz tokia kaina?Vienintele salyga-nenoriu labai mazos masinos. Aciu
P.S. Golfo nesiulykit.
Pirk Golpa uz 100 Euru , o kitus ant remonto pasidek , kad butu uz ka remontuot kai sukalsi
O kas tau sake, kad sukalsiu?
Siulau nuvaziuot i turgeli ir ziuret kuri tau labiausiai prie sirdies limpa… Paziuri isvaizda modelio - jei patinka, sedi i salona ir ziuri ar viskas patogu ir tt. Kai issirenki modeli, tada ziuri alio reklama ir tt, ieskai tvarkingiausios. O siaip visos masinos turi ir savu pliusu ir minusu
Idealiu nera
Sekmes besirenkant
Buvau siandien as tam turgelyje: tokios masinos, kuri man patinka as neiperku O visos kitos uz tokia kaina man siaip sau…tai galvoju gal kas nors ka nors idomesnio pasiulys
Aga, pasiulis… Dvirati
colta visai nebloga galima butu nupirkt
Hm galetum pirkt mano nissan sunny, bet maniske matomai tau bus per pigi
Gislaved rašė:
Hm galetum pirkt mano nissan sunny, bet maniske matomai tau bus per pigi
Va va turguj siandien akis uzkliuvo uz nissan sunny, gan neblogai atrode, bet aisku kaina didesne nei 800euru…
laimusia rašė:
colta visai nebloga galima butu nupirkt
Maziukas labai jau…
draugas parduoda ford siera uz 2000 lt su dujom , 90m., bet be vairo st . nepasuksi vairo
inkas rašė:
Delarija rašė:
inkas rašė:
Siulau nuvaziuot i turgeli ir ziuret kuri tau labiausiai prie sirdies limpa… Paziuri isvaizda modelio - jei patinka, sedi i salona ir ziuri ar viskas patogu ir tt. Kai issirenki modeli, tada ziuri alio reklama ir tt, ieskai tvarkingiausios. O siaip visos masinos turi ir savu pliusuir minusu
Idealiu nera
Sekmes besirenkantBuvau siandien as tam turgelyje: tokios masinos, kuri man patinka as neiperku
O visos kitos uz tokia kaina man siaip sau…tai galvoju gal kas nors ka nors idomesnio pasiulys
Aga, pasiulis… Dvirati
Nu jo uz tokia kaina toks sakyciau visai neblogas dviratis iseitu
laimusia rašė:
draugas parduoda ford siera uz 2000 lt su dujom , 90m., bet be vairo st . nepasuksi vairo
Manai?
Delarija rašė:
laimusia rašė:
draugas parduoda ford siera uz 2000 lt su dujom , 90m., bet be vairo st . nepasuksi vairoManai?
siaip realiai ziuriu pats turiu auto su vairo st. kai isedu i auto be jo tai sunkiai jau sukas vairas . juokinga ane?
o siaip as savo parduodu nissana suny cupe , tik dviduris
laimusia rašė:
Delarija rašė:
laimusia rašė:
draugas parduoda ford siera uz 2000 lt su dujom , 90m., bet be vairo st . nepasuksi vairoManai?
siaip realiai ziuriu pats turiu auto su vairo st. kai isedu i auto be jo tai sunkiai jau sukas vairas . juokinga ane?
o siaip as savo parduodu nissana suny cupe , tik dviduris
Uz kiek?
Uz kiek?
noriu 700eu
parasyk i privata savo meila atsiusiu foto
Delarija rašė:
Tai va prasysiu jusu pagalbos, noreciau nusipirkti masiniuka ir tam galiu skirti apie 700-800euru.Koki geriausia varianta pasiulytumet uz tokia kaina?Vienintele salyga-nenoriu labai mazos masinos. AciuP.S. Golfo nesiulykit.
nori pirkti uz 700-800euru
HONDA civic
BMW 3
nori pirkti uz 700-800euru
HONDA civic
BMW 3
sitos auto dazniausiai buna uzvaikytos