Patarkit koki ir is kur automobili
Taigi, turiu 5000lt ir galvoju koki automobili ir is kur geriausia butu nusipirkti (gal koki turgu rekomenduotumete,laikrastis ir t.t.) Siaip automobilis mazdaug turetu buti skirtas vazyneti daugiau mieste, kad nelabai daug rytu benzo, tik ne automatine pavaru deze, na ir kad aisku butu tvarkingas. Gal kas patars koki automobili nusipirkti? (nes pagal save, tai niekaip neapsisprendziu koki nusipirkti, koki geriau butu)
bulka
pirk fokusa vistoj.
cia tau patarimu tai daug ir visokiu bus, kad tu visai neapsisprendes, tai gal taupyk dar litus, ir kai jau tikrai zinosi ko nori ir nusipirksi tadu
Vectra cd galiu pasiuliti uz 1150eur 91m sedana 2.0l 85kw
Tiesa, uzmirsau dar parasyti, kad nesiulykit tik: Opel’iu, Ford’u ir Bulkos, sie auto visiskai nepatinka
kol kas tik tuos tris ir pasiule, o tu taip greit atmeti… eik i autoplius.lt susirask labiau patinkancia marke, metus mazdaug nuo kuriu, kaina iki kokios nori, spausk ieskoti ir vuolia. issirink pagr kandidatus kurie bent isoriskai patinka ir tada jau klausk. ar svetimi tau turi isrinkti masina… keistokas mastymas
na tai tik golfas belieka
pezho 405
Na panasia ir nusipirkau Nusipirkau sau Peogeot 605, 91 metu, 3.0 variklis Vaziuoja linksmai ir gerai, labai esu juo patenkintas
Ania… ir svarbiausiai-seniai turi…
cia ekonomiska mieste masina su 3.0 l varikliu? nznojau…
na jinai yra su dujom, tai manau siokia tokia ekonomika yra
Man idomu, is kur istraukei kad ja seniai turiu? Deja labai apsiriksti, as tik ja siandien nusipirkau
Parašyk bent po kokio mėnesio,gal tada jau rašysi kad " labai esu juo patenkintas
, nes kai pirma dieną esi savininkas,tai faktas kad patenkintas o vėliau gal bus priešingai,nors to nelinkiu. Sėkmės kelyje
OK, aciu