Patarkit ką rašyti rašinėlyje…
Turiu problemėlę… Reikia parašyti rytdienai rašinėlį, o temos tokios: “Laivė ir atsakomybė - pilietiškumo esmė” arba “Koks aš einu į Europą” Ir visiškai nežinau ką tokiomis temomis rašyti…
O ką jūs rašytūt? Būkit geri patarkit… Pasakysiu ačiū
P.S.tikiuosi neužrakinsit temos
niekada nepalsilik tokiu darbu paskutinei dienai
aha teisingai paskutine diena tai eik per google gal rasi parasyta jau darba ir nusikopink
Oi, aš turiu patarėją tokiais klausimais, bet tau neduosiu ~
Susirask svetainių, kur rašinių yra, bet aš kažkodėl abejoju, ar ten rasi rašinių tokiom temom
niu ir rsiniu temos…
namu darbus reikia patiems ruosti
Cia tiek s… galima primalti, kad net baisu
Nagi papilstyk vandeni, kad pilieciai valstybeje turi teises, bet daznai pamirsta pareigas ir reikalauja tik savo teisiu. jeigu visi atliktu savo pilietines pareigas, tai butu daug geriau gyventi. Pavyzdziu gali paimti rinkimus, kai tik nedaugelis vykdo savo pilietine teise ir eina balsuoti, taciau is valdzios nori daug. Arba apie ta europa taigi papilstyk kokia yra lietuva, tu, tavo seima, visuomene, kuom skiriames nuo europos zmoniu ir panasiai. nu kas cia sunkaus?
Yra toks klubas “Mokslas”… Gal pabandyk jo forume iškelti šį klausimą
parašyk, kokia Tu eini i Europą
debiliškos temos, nekenčiu tokių.
nu tw beda reikejo galvoti anksciau nieko nesugalvoju
Bandyk ka nors prikur.pasistenk ir pavyks!
neatsimenu kada paskutini kart rasiau rasineli… bet kai sukurciau cia filosofinem mintim, tai gal nelabai tiktu…
ai tai cia labai lengva tema
nu tai ką rašytum?
aciu dievui, pas mus shoolei dar nera tokiu tragisku temu
ypatingai ačiū, tavo mintys man tikrai labai pravers rašant rašinį
Nu ką, čiuožiu prie savo rašomo stalelio ir klnygelių
aha, ten žiūrėjau, konkrečiai žinoma neradau, bet… bus lengviau gal rašyti paskaičius kitų mintis
P.S. ačiū visiems
P.P.S. jei kas turit minčių tai rašykit, nes parašius grįšiu,ir tada eisiu pildyt savo rašinio