Patarkit jaunam ir nepatyrusiam del Banku
Sveiki,
as noreciau pasideti nemaza suma pinigeliu i banka, bet negaliu apsispresti i kuri. Pvz Parex dideles palukanos, bet ar jis patikimas? VB patikimas, bet labai mazos palukanos. Kas nusimanot patarkit man zioplam. O gal man deti visur po truputi?
visi bankai kurie liko daugiau ar maziau patikimi
Saugiausia babkes pragert… bent jau zinai priezasti kur jie dingo ir kad buvai durnas
Visais kitais atviejais galimi pinigu dingimai ir be paaishkinamu priezasciu
Prisimenat… Pinigu yra, pinigu yra… po to… Bus tu pinigu, bus tu pinigu… nebera ne pinigu ne Sekundes…
Mano kaimynas bankininkas. Jis man nuolatos kartoja: tai ką turi po galvą, tą turėsi ilgai
O jei rimtai, tai indėlis visuomet susijęs su rizika. Bet siūlyčiau NORD/LB. Vistik vokiška tvarka yra tvarka
kazkaip paskutiniu metu pastebejau, kad labai ispopuliarejo HANSA
buvau latvijoje estijoje ir suomijoje, tai ten HANSA ant kiekvieno kampo. Tai gal jis neblogai stovi. O siaip jau siulyciau padeti pinigus terminuotai nelabai ilgam laikotarpiui, ir kai terminas baigsis, tai ziureti kur padetis geresne ir arba prasitesti termina arba padeti i kita banka.
o dar geriau, tai nusipirkti nekilnojama turta ir ji isnuomoti … geriausios palukanos
turi $? nusipirk zemes smota ir isnuomok
Man VB geriau patinka, nei HANSA. Nes jei HANSA banko darbuotojas suklydo
, tai teks laukti mėnesį. Jei HANSA banke turi tusčia saskaitą ir neatlieki jokių operacijų, vistiek moki aptarnavimo mokestį.
Po kažkurio laiko tampi bankui skolingas
Nežinau kokia ten pinigu suma, bet jei didelė, tai banke laikyti.
LIETUVOJ VISUOMET GALI LIKTI SU NUOGU
Sugalvok kažka geresnio, nei pinigų laikymas banke
Bangas sekunde…